فعلا مطالعه و بررسي ميشود معرفي سرمربي تيم ملي بعد از جام ملتها
عباس ترابيان در گفتگو با مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود: تا به امروز با هيچ مربي خارجي بصورت رسمي و غيررسمي مذاکره نکردهايم. تا به امروز فقط روي گزينههاي مختلف در حال بررسي و مطالعه هستيم و اينکه کدام مربي با شرايطي که مدنظرماست، همخواني دارد.
«منظور شما از اين شرايط چيست؟ يعني سرمربي تيم ملي بايد چه شرايطي داشته باشد؟» ، ترابيان در پاسخ به اين سوال ، گفت: من اصلا شرايط و مختصاتي که مدنظرماست را عنوان نمي کنم، چرا که اگر بخواهم شرايط مدنظرمان را عنوان کنم، از فردا گمانه زنيها براي انتخاب سرمربي تيم ملي آغاز مي شود که اين درست نيست!
سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در خصوص زمان انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: بزودي سرمربي تيم ملي فوتبال را انتخاب مي کنيم تا پس از جام ملتهاي آسيا هدايت تيم را برعهده گيرد.
«منظور شما از اين بزودي چيست؟» ، ترابيان در پاسخ به اين پرسش نيز گفت: بزودي يعني بعد از جام ملتهاي آسيا. جام ملتها که با هر نتيجه اي براي تيم ملي ايران تمام شد، سرمربي تيم ملي را مشخص و نام او را اعلام خواهيم کرد.
وي در خصوص اينکه سرمربي آينده تيم ملي از کدام قاره خواهد بود، گفت: باور کنيد هنوز در اين خصوص به جمع بندي نرسيدهايم. در حال حاضر فقط مطالعه و بررسي مي کنيم تا پس از انتخاب سرمربي تيم ملي پشيمان نشويم.
















