برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

علیپور دیر آمد، ژیل ویسنته باخت

ژیل ویسنته در حضور کوتاه مدت علیپور نتیجه را مقابل براگا واگذار کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بازی های هفته یازدهم لیگ برتر پرتغال یکشنبه شب پیگیری شد که در یکی از آنها، تیم ژیل ویسنته در حالی که مثل همیشه علی علیپور را جزو نفرات ذخیره داشت، از ساعت ۲۴ (به وقت ایران) در ورزشگاه سیداجه بارسلوس مقابل براگا رده سومی قرار گرفت.

براگا در نیمه اول توپ و میدان را در اختیار داشت و دو بار به طور جدی دروازه یاران علیپور را تهدید کرد ولی در زدن گل ناکام بود تا اینکه در دقیقه ۶۷ یوری مدیروس با شوت محکم گل اول این تیم مقابل ژیل ویسنته را به ثمر رساند و تیمش را پیش انداخت.

ژیل ویسنته که در چهار دیدار قبلی خود در لیگ برتر پرتغال یک مساوی و سه شکست داشت، به دنبال زدن گل مساوی در این مسابقه خانگی بود و علی علیپور هم از دقیقه ۷۸ به ترکیب این تیم اضافه شد، اما در نهایت براگا به برتری رسید.

تیم فوتبال ژیل ویسنته که پس از حضور علی علیپور در زمین با دو مهاجم بازی می کرد، با نتیجه یک بر صفر مقابل براگا مغلوب شد تا ۹ امتیازی و در رتبه شانزدهم جدول لیگ برتر پرتغال بماند.

علی علیپور، مهاجم ایرانی ژیل ویسنته که برای دومین مسابقه پیاپی حضور تعویضی در زمین داشت، در دیدار مقابل براگا ششمین بازی فصل خود در لیگ پرتغال را انجام داد.

منبع: ورزش 3
تاریخ: 1401/8/9
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: