برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تمدید قرارداد پیولی با قهرمان سری آ

استفانو پیولی قرارداد خود را با تیم میلان تمدید کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از گاتزتادلواسپورت، میلان قرارداد استفانو پیولی، سرمربی خود را تمدید کرد. همان طور که قهرمان سری آ ایتالیا اعلام کرد، قرارداد این مربی ۵۷ ساله با "روسونری" تا سال ۲۰۲۵ تمدید شد.

در بیانیه رسمی میلان آمده است: ما می خواهیم پروژه بزرگ و گسترده ای را که با استفانو پیولی شروع کرده ایم ادامه دهیم و گام به گام در همین راستا پیش خواهیم رفت تا بتوانیم به اهدافی که برای خود تصور کرده ایم دست یابیم. ما افتخار می کنیم که استفانو پیولی را به عنوان سرمربی در تیم داریم و همه در کنار هم برای رسیدن باشگاه به اهداف خود تلاش می کنیم.

پیولی در اکتبر ۲۰۱۹ هدایت "روسونری" را بر عهده گرفت و فصل گذشته این باشگاه جاه طلب را به عنوان قهرمانی در رقابت های سری آ رساند. این مربی ایتالیایی در ۱۵۳ بازی خود به عنوان سرمربی میلان، میانگین ۱.۹۷ امتیازی را به ازای هر بازی به خود اختصاص داده است.

تیم پیولی در حال حاضر در رده سوم لیگ با شش امتیاز کم تر از تیم صدرنشین یعنی ناپولی قرار دارد. در لیگ قهرمانان اروپا، قهرمان ۱۹ دوره ایتالیا این تیم تلاش می کند صعود خود را به دور حذفی قطعی کند. 

میلان باید فردا(چهارشنبه) در لیگ قهرمانان به دیدار سالزبورگ برود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا
تاریخ: 1401/8/10
موضوع: ورزش جهان
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: