طلسمشکنی تیم اسپانیایی در غیاب عابدزاده
به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دو مسابقه آغازین هفته چهاردهم لالیگا ۲ اسپانیا، تیم فوتبال پونفرادینا در حالی که برخلاف دیدارهای قبل امیر عابدزاده را در ترکیب نمی دید و روی نیمکت داشت، در استادیوم ال تورالین به مصاف تیم رده نُهمی اوئسکا رفت.
یاران عابدزاده که طی هفت هفته گذشته لالیگا ۲ موفق به کسب پیروزی نشده و چهار مساوی و سه شکست داشتند، در دیدار امروز به روند ناکامی هایشان پایان دادند و توانستند به برتری برسند.
تیم فوتبال پونفرادینا در دیدار امروز با ضربه پنالتی یوری به پیروزی یک بر صفر مقابل اوئسکا دست یافت تا ۱۶ امتیازی شود و با صعود پنج پله ای جدول لالیگا ۲ اسپانیا، موقتا در جایگاه چهاردهم بایستد.
امیر عابدزاده، دروازه بان پونفرادینا که در این فصل ۱۰ بار در لالیگا ۲ به میدان رفته و یک کلین شیت داشته، در مسابقه امروز برای سومین بار نیمکت نشینی را در تیم اسپانیایی تجربه کرد.
















