برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بزرگان اروپا به تورنمنت دبی می‌روند

ولیعهد دبی در طول جام جهانی میزبان تورنمنت باشگاهی چهارجانبه خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، روزنامه البیان اعلام کرد که قرار است باشگاه های بزرگ از آلمان، انگلیس، ایتالیا و فرانسه راهی امارات شوند تا در تورنمنتی با میزبانی شاهزاده بن راشد، ولیعهد دبی، شرکت کنند.

این تورنمنت در طول جام جهانی برگزار خواهد شد و استادیوم آل مکتوم، ورزشگاه خانگی النصر، میزبان این تورنمنت جذاب و هیجان انگیز است. احتمال دارد دو تیم از انگلیس در این رقابت ها حضور یابد.

همچنین امارات امیدوار است هواداران زیادی را برای تماشای این بازی ها به دبی جلب کند. باشگاه النصر نیز به زودی نام تیم های حاضر در این تورنمنت چهارجانبه را اعلام خواهد کرد.

اسپانسر این مسابقات هواپیمایی امارات است و تمام هزینه ها و جوایز را متقبل خواهد شد. بازی نیز با فرمت گروهی برگزار می شود و هر تیم امکان برگزاری سه بازی را خواهد داشت و سپس تیم قهرمان معرفی می شود.

باتوجه به حضور چند تیم بزرگ اروپایی در امارات برای اردوی تدارکاتی، انتظار می رود این تورنمنت با حضور تیم های شناخته شده به انجام برسد.

منبع: ورزش 3
تاریخ: 1401/8/15
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: