برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تاج: هدف ما صعود به مرحله دوم جام‌جهانی است/ بیش از ۲ هزار هوادار از ایران به دوحه می‌روند

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون فوتبال هدف تیم ملی ایران در جام جهانی را صعود به مرحله دوم عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، مهدی تاج در دومین نشست هماهنگی وزرا و دستگاه های ذی ربط در آستانه حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر، درباره قیمت بلیط های جام جهانی برای هواداران ایرانی گفت: بلیط های جام جهانی در سه کتگوری به هواداران ارائه می شود. کتگوری یک بازی های ایران، قیمت آن ۲۴ میلیون است، کتگوری ۲ قیمت آن ۱۸ میلیون و کتگوری ۳ قیمت آن ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. در مجموع فکر کنم ۲ هزار و ۲۲۶ هوادار از ایران را به قطر خواهیم برد.

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به شرایط تیم ملی هم اظهار داشت:مجموعا مشکل خاصی برای تیم ملی فوتبال نیست، تیم ملی در شرایط بسیار خوبی به سر می برد و لژیونرها هم مشکل خاصی ندارند. اردوی تیم ملی در تهران در حال برگزاری است و بازیکنان انتخابی کی روش را خیلی مثبت برای تیم ملی می دانم.

تاج در ادامه با بیان برنامه تیم ملی تا آغاز جام جهانی، خاطرنشان کرد: تیم ملی روز پنج شنبه در یک بازی تدارکاتی با نیکاراگوئه در تهران بازی می کند و با تونس هم روز ۲۵ آبان در قطر بازی می کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال در پایان با مطلوب دانستن شرایط تیم ملی، گفت: تیم ملی شرایط مطلوبی تیم ملی دارد و امیدواریم این دوره به مرحله بعد صعود کنیم و این اتفاق را رقم بزنیم.

تیم ملی فوتبال ایران در گروه دوم جام جهانی ۲۰۲۲ با انگلیس، آمریکا و ولز رقابت می کند. نخستین دیدار ایران روز ۳۰ آبان ماه با انگلیس است.

منبع: ایرنا
تاریخ: 1401/8/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: