برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مجيدي و شريفات به فولاد نمي‌رسند

استقلال تنها با در اختيار داشتن آرش برهاني كه گاهي گل مي‌زند و گاهي نمي‌زند چگونه مي‌خواهد در اهواز جان سالم به در ببرد؟

مشكلات استقلال كم بود يكي يكي به آن اضافه هم مي‌شود. با اينكه كادر پزشكي استقلال تلاش فراواني به خرج مي‌دهد تا تعداد مصدومان را به حداقل برساند و حتي از بين ببرد اما موج مصدوميت‌ها هنوز فروكش نكرده و ادامه دارد. پس از بازي با شهرداري تبريز اسماعيل شريفات هم به مصدومان استقلال اضافه شد! دليل چيست؟
گفته مي‌شود شريفات كه در اين بازي دوندگي زيادي هم داشت با مصدوميت جزيي از ناحيه دست روبرو است و ممكن است اين هفته نتواند استقلال را در اهواز همراهي كند. اين در حالي است كه بازگشت فرهاد مجيدي هم در هاله‌اي از ابهام قرار دارد و آقافرهاد نيز با مصدوميت روبرو است. پرويز مظلومي پس از تساوي خانگي مقابل شهرداري چشم به هنر نوروزي دوخته تا شايد پزشك باشگاه استقلال بتواند فرهاد و اسماعيل را به شرايط بازي برساند.
اگر پزشك باشگاه استقلال موفق نشود تا يكشنبه هفته بعد اين دو را به شرايط ايده‌آل برساند آنگاه استقلال مجبور است تنها با يك مهاجم مقابل فولاد قرار بگيرد. ايمان مبعلي هم كه غايب است و بودن يا نبودن اميرحسين صادقي هم كه تاكنون سابقه مصدوميت نداشته چندان روشن نيست.
حال تصور كنيد استقلال تنها با در اختيار داشتن آرش برهاني كه گاهي گل مي‌زند و گاهي نمي‌زند چگونه مي‌خواهد در اهواز جان سالم به در ببرد؟ به نظر شما پرويز مظلومي استقلال را در اين شرايط چگونه ارنج خواهد كرد؟

تاریخ: 1389/9/23
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: