اردوی چلسی در امارات برای جاماندههای جام جهانی
به گزارش "ورزش سه"، در روزهای برگزاری جام جهانی 2022 در قطر درحالیکه آن تعداد از بازیکنان چلسی که در تیم های ملی کشورهای حاضر در جام جهانی حضور دارند در این کشور حاشیه خلیج فارس به سر می برند دیگر هم تیمی هایشان که یا به تیم های ملی دعوت نشده اند یا تیم ملی شان به جام جهانی راه نیافته چند کیلومتر آن طرف تر به همراه سرمربی شان، گراهام پاتر، در اردو خواهند بود.

گراهام پاتر به مدیران چلسی اطلاع داده برای استفاده از آب و هوای گرم منطقه خلیج فارس در ماه آذر نیاز به برگزاری اردوی چلسی در کشور امارات دارد. او هدف خود از این اردو را برطرف کردن برخی مشکلات تاکتیکی تیم و شناخت بیشتر از بازیکنانش اعلام کرده است.
از جمله بازیکنانی که به همراه پاتر در این اردو به سر خواهند برد می توان به پیر امریک اوبامیانگ، وسلی فوفانا، ریس جیمز، بن چیلول و احتمالا انگولو کانته اشاره کرد.

گفته می شود گروهی از بازیکنان تیم جوانان چلسی هم در این اردو حاضر خواهند بود تا چلسی بتواند در این اردو بازی های دستگرمی انجام بدهد.
طبق برنامه اردوی امارات چلسی حدود 10 روز ادامه خواهد داشت و تیم به همراه پاتر همزمان با برگزاری فینال جام جهانی به انگلیس برخواهد گشت.
















