برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ماتیچ خواستار فرصت سه ماهه از فدراسیون بسکتبال شد

سرمربی صربستانی تیم ملی بسکتبال اعلام کرده که برای حضور در رقابت‎های قهرمانی آسیا و دفاع از عنوان قهرمانی تیمش در این مسابقات باید حداقل سه ماه فرصت برای آماده‎سازی داشته باشد.

وسلین ماتیچ که در مسابقات 2009 قهرمانی آسیا نیز هدایت تیم ملی بسکتبال کشورمان را بر عهده داشت اعلام کرده که برای شرکت در دور جدید این رقابت‎ها نیازمند حداقل فرصت سه ماهه است تا بتواند ملی پوشان را به آمادگی لازم برای تکرار عنوان قهرمانی و کسب سهمیه المپیک برساند.

به همین دلیل کمیته مسابقات فدراسیون بسکتبال قصد دارد تا 15 اردیبهشت ماه سال آینده رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور را به پایان برساند تا فرصت مورد نظر ماتیچ فراهم شود.

مسابقات بسکتبال 2011 قهرمانی آسیا مردادماه سال آینده برگزار می‎شود. تیم نخست این رقابت‎ها به عنوان تنها نماینده آسیا سهمیه حضور در بازی‌های المپیک 2012 لندن را به دست می‎آورد.

قرار بود مسابقات بسکتبال 2011 قهرمانی آسیا در کشور لبنان برگزار شود اما طبق اعلام فیبا آسیا و به دلیل نارضایتی از میزبانی لبنان در مسابقات جام استانکوویچ، برگزاری این رقابت ها در لبنان لغو شد. چین به عنوان گزینه اصلی برای میزبانی مسابقات سال آینده قهرمانی آسیا معرفی شده است.
 

تاریخ: 1389/9/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: