برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
دراگان درخشش مسی را اینگونه دید

اسکوچیچ مغموم از شکست تیم ملی (عکس)

یکی از نفرات حاضر در استادیوم لوسیل، دراگان اسکوچیچ بود و شکست سنگین کرواسی را از نزدیک تماشا کرد.

به گزارش “ورزش سه” دراگان اسکوچیچ بیشتر از آنکه تماشاگر شکست سنگین تیم ملی کشورش مقابل آرژانتین باشد، تماشاگر نمایش عالی و بدون نقص لیونل مسی، ستاره افسانه ای آلبی سلسته بود که در لوسیل، رکوردها را یکی پس از دیگری به نام خود کرد.

سرمربی کروات سابق تیم ملی ایران دو ماه قبل از شروع جام جهانی، جایگاه خود را از دست داد و نتوانست مهم ترین تورنمنت دوران ورزشی خود را تجربه کند. او شب گذشته همراه با هرویه میلیچ، بازیکن سابق استقلال تماشاگر دیدار نیمه نهایی مسابقات بود که پایانی تلخ برای آن ها داشت.

اسکوچیچ در حالی با چهره ای در هم روی سکوها دیده می شود که هواداران اطراف نیز، احساسی کمتر از دراگان ندارند و حالا باید خود را آماده دیدار رده بندی کنند. مسابقه ای که برد در آن، کروات ها را پس از مقام نایب قهرمانی در سال ۲۰۱۸، به جایگاه سوم جهان می رساند.

عکس: محمدامین انصاری

منبع: ورزش 3
تاریخ: 1401/9/23
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: