برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
حدود از هزار نفر روی سکوهای ورزشگاه وطنی

بازی نساجی و نفت بدون تماشاگر نیست

اولین بازی لیگ برتر بعد از تعطیلات طولانی مدت در حالی برگزار می شود که شاهد حضور محدود تماشاگر در آن هستیم.

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر فوتبال ایران بعد از وقفه طولانی که به خاطر برگزاری بازی های جام جهانی در آن ایجاد شده بود، از امروز دوباره کلید خورد. تیم های نساجی و صنعت نفت برگزار کننده اولین بازی این هفته از مسابقات هستند.

دیدار تیم های نساجی و نفت در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر از ساعت 14 امروز در ورزشگاه وطنی قائمشهر آغاز شد. این دیدار ابتدا قرار بود بدون تماشاگر برگزار شود ولی روی سکوهای وطنی حدود هزار نفر تماشاگر را شاهد هستیم.

گفتنی است که بلیط فروشی محدود برای این بازی انجام شد. بیش از نصفی از این تعداد بلیط را باشگاه نساجی در اختیار هواداران خود قرار داد تا شروع لیگ برتر بعد از پایان جام جهانی، خیلی هم سوت و کور صورت نگیرد.

منبع: ورزش 3
تاریخ: 1401/9/28
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: