برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حمله بی‌سابقه به ستاره‌های فرانسه: نژادپرستی ادامه دارد

ستاره های فرانسه مانند کینگزلی کومان و اورلین شوامنی با حمله شدید افراد نژادپرست در شبکه های اجتماعی روبرو شدند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فرانسه شب گذشته در دیدار فینال جام جهانی 2022 قطر به مصاف تیم ملی آرژانتین رفت و در نهایت با قبول شکست در ضربات پنالتی نتوانست از عنوان قهرمانی اش دفاع کند.
کینگزلی کومان و اورلین شوامنی دو بازیکنی بودند که برای تیم ملی کشورشان پشت ضربه پنالتی قرار گرفتند اما نتوانستند آن را به گل تبدیل کنند و همین زمینه ساز قهرمانی شاگردان لیونل اسکالونی شد. 
اتفاق عجیبی که پس از این بازی رخ داد هجوم بی سابقه کاربران شبکه های اجتماعی به صفحات این بازیکنان و همچنین رندال کولو موانی بود. بسیاری با استفاده از شکلک های میمون و کلمات رکیک و نژادپرستانه به آنها توهین کردند. 

این فشار به حدی زیاد شد که شوامنی و موانی تصمیم گرفتند بخش نظرات را در پست های خودشان در شبکه اجتماعی اینستاگرام غیرفعال کنند تا بیشتر از این اجازه توهین را به کاربران ندهند و نشان دهند که بسیار از این اتفاق ناراحت و آزرده خاطر هستند. 
این اتفاق همچنین واکنش بسیاری دیگر از هواداران تیم ملی فرانسه و فوتبال دوستان را به دنبال داشت که از این موضوع ابراز ناراحتی کردند. آنها همچنین سعی کردند با این بازیکنان ابراز همدردی کنند و نشان دهند که از این اتفاق ناراحت هستنند.

منبع: ورزش 3
تاریخ: 1401/9/28
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: