نساجی به دنبال خرید سیستم تازه وارد (عکس)
به گزارش “ورزش سه” چند روز قبل جلسه ای بین مدیران فدراسیون فوتبال، مدیران باشگاه ها و شرکتی که متولی اجرای سیستم کمک داور ویدئویی در ایران است برگزار شد و روند خریداری و اجرای آن در ورزشگاه ها مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدا باشگاه هایی مثل فولاد خوزستان، سپاهان و گل گهر سیرجان از جمله باشگاه هایی بودند که برای خرید و نصب سیستم کمک داور ویدئویی اعلام آمادگی کرده و پا پیش گذاشته اند. البته در کنار این سه تیم، استقلال و پرسپولیس هم حضور دارند که با توجه به تجهیز استادیوم آزادی از VAR جلوتر از باقی تیم ها بهره خواهند برد.

با این حال نساجی مازندران نیز برای خرید و نصب این سیستم اعلام آمادگی کرده است. به همین دلیل امروز ظهر مسئولان جانمایی VAR از ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر دیدن کردند تا در صورت فراهم بودن شرایط، فضا را برای نصب سیستم کمک داور ویدئویی آماده کنند.

















