برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
خبرنگار قطری مدعی شد؛

توافق فدراسیون فوتبال قطر با کی‌روش/ مربی پرتغالی رفتنی شد؟

یک خبرنگار قطری اعلام کرد کارلوس کی روش مربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران با فدراسیون قطر به توافقات ابتدایی رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شبکه الکاس قطر امروز جمعه خبر داد کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی پیشنهادی از تیم ملی قطر دریافت کرده است. 

کی روش در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر سرمربی تیم ملی ایران بود و هنوز تکلیفش با نیمکت ایران برای ادامه کار و حضور در جام ملت های ۲۰۲۳ آسیا مشخص نیست.

پیشنهاد تیم  ملی فوتبال قطر به کی روش/ سرمربی پرتغالی رفتنی شد؟

همچنین محمد الکعبی خبرنگار قطری در این خصوص مدعی شد توافقات ابتدایی کی روش با قطر حاصل شده است. او نوشت: «فدراسیون فوتبال در حال نهایی کردن قرارداد با کارلوس کی روش پرتغالی برای هدایت العنابی برای مرحله بعدی است که توافق اولیه بین دو طرف انجام شده و مذاکرات در خصوص جنبه مالی این قرارداد در حال انجام است.»

توافق فدراسیون فوتبال قطر با کی روش/ مربی پرتغالی رفتنی شد؟

این مربی پرتغالی پیش از این در تیم های کلمبیا و مصر هم مربیگری کرده و ابراز تمایل کرده بود به کار در ایران ادامه بدهد.

سرمربی قطر هم در سال های اخیر «فیلیکس سانچز» اسپانیایی بوده است. سانچز در جام جهانی ناکامی بزرگی را با قطر میزبان این رقابتها تجربه کرد و با قبول سه باخت، حذف شد.

جام ملت های ۲۰۲۳ آسیا حدود یک سال دیگر به میزبانی قطر برگزار می شود.

منبع: مهر
تاریخ: 1401/10/10
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: