پاس گل فوق العاده ترابی در جنجالها گم شد
به گزارش "ورزش سه"، مهدی ترابی در چهار مسابقه بعد از جام جهانی چهار پاس گل داده و در مدت اخیر یکی از بهترین های پرسپولیس بوده است. سرخ ها روز گذشته یک بازی روان و رو به جلو را ارائه می دادند که مهدی ترابی نیز بازیکن کلیدی ترکیب بود که نبض میانه میدان را با سرعت و پاس هایش در اختیار داشت.
اوضاع در بازی با نساجی پیش از دقیقه ۶۰ برای مهدی ترابی خیلی خوب دنبال می شد و این بازیکن زیباترین پاس گل فصلش را برای زدن پنجمین گل پرسپولیس به دانیال اسماعیلی فر داد.
پاس بلند و مهندسی شده مهدی ترابی، دانیال اسماعیلی فر را در موقعیت گلزنی قرار داد و دروازه نساجی برای بار پنجم با خلاقیت شماره ۹ سرخ ها و ضربه تمام کننده دانیال فرو ریخته شد.
ترابی اما دقایقی بعد عصبانی ترین چهره خود در دوران فوتبال را به نمایش گذاشت و در درگیری لفظی و فیزیکی با احمد موسوی از زمین اخراج شد. اخراج ترابی پرسپولیس را در ۳۰ دقیقه آخر تحت فشار قرار داد و این تیم نتوانست روند گلزنی و بازی رو به جلوی خود مقابل نساجی را تا دقایق پایانی ادامه دهد.
پس از بازی نیز بازی خوب ترابی و پاس گل زیبایش میان عکس ها و خبرهای درگیری او با موسوی گم شد اما ترابی در ترکیب پرسپولیس بسیار تاثیر گذار بود و غیبتش به دلیل محرومیت در بازی های بعدی نیز می تواند به ضرر پرسپولیس شود.

















