برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پیرلو گزینه غیرمنتظره برای هدایت بلژیک

آندره آ پیرلو، سرمربی سابق یوونتوس، یکی از گزینه های قبول هدایت تیم ملی بلژیک است.

به گزارش "ورزش سه"، حذف تیم ملی بلژیک در مرحله گروهی جام جهانی 2022 قطر باعث شد که روبرتو مارتینز به حضورش روی نیمکت این تیم پایان دهد.
فدراسیون فوتبال این کشور در حال بررسی گزینه‎ هایی است که برای هدایت این تیم در اختیار دارد و بسیاری از مربیان حاضر در لیگ این کشور که هدایت تیم های مطرحی چون کلوب بروژ یا آنتورپ را برعهده دارند جز گزینه ها هستند.
هرچند بسیاری معتقد هستند که گزینه اصلی نشستن روی نیمکت این تیم تیری آنری است که از حمایت بازیکنان بلژیک نیز برخورد است و توبی آلدرویرلد و روملو لوکاکو از انتخاب او به عنوان سرمربی دفاع کرده بودند.
اما حالا گزینه جالب دیگری برای سرمربیگری بلژیک مطرح شده که پیرلو است. با این حال مشخص نیست که آیا او از ویژگی‎ های لازم برای قبول چنین پستی برخوردار است یا خیر، خصوصا که دوران حرفه ای مربیگری او در یوونتوس و لیگ ترکیه چندان درخشان نبوده است.

1789904

فدارسیون فوتبال بلژیک 13 ژانویه جلسه ای برگزار خواهد کرد تا شرایط تمامی گزینه ها را به صورت دقیق بررسی کند و به چند گزینه محدود و نهایی برای انتخاب از بین آنها برسد. این گزینه های نهایی برای انجام مصاحبه دعوت خواهند شد. این احتمال وجود دارد که سرمربی جدید این تیم تا پایان ماه جاری میلادی انتخاب شود.

منبع: ورزش 3
تاریخ: 1401/10/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: