برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خشم کاوانی ادامه دارد: آن داور باید زندانی شود!

ادینسون کاوانی، ستاره اروگوئه، هنوز هم از قضاوت دیدار این تیم برابر غنا در جام جهانی 2022 عصبانی است.

به گزارش "ورزش سه"، حذف تیم ملی اروگوئه از مرحله گروهی جام جهانی 2022 قطر با حواشی بسیار زیاد و اعتراض شدید بازیکنان این تیم به داور دیدار برابر غنا همراه بود. 
پس از سوت پایان این بازی و حذف قطعی اروگوئه بود که آنها به سمت دنیل سیبرت حمله ور شدند و به شدت به تصمیمات او، کمک داوران و تیم حاضر در اتاق کمک داور ویدئویی اعتراض کردند. 
آنها همچنین مصاحبه های تندی علیه تصمیمات داوری و همچنین فیفا و نحوه قضاوت ها در جام جهانی 2022 انجام دادند. این در حالی بود که کاوانی در هنگام خروج از زمین مشتی به نمایشگر مربوط به کمک داور ویدئویی در کنار زمین هم زد و آن را شکست. 

1790266

همین موضوع باعث شد که پرونده ای برای این بازیکن از سوی کمیته انضباطی فیفا تشکیل شود اما به نظر نمی رسد که نظر این مهاجم اروگوئه ای در این زمینه تغییری کرده باشد و او همچنان همان نظر سابق را درباره اشتباهات داور بازی برابر غنا دارد. 
این ستاره سابق پاری سن ژرمن در این باره اظهار داشت:« اگر آنها من را جریمه کنند، پس باید آن داور را به خاطر این که ما را از جام جهانی حذف کرد زندانی کنند. این اشتباهاتی است که با وجود کمک داور ویدئویی، تمامی دوربین ها و داورانی که این تصاویر را تحت نظر دارند نباید به هیچ عنوان رخ دهد.»
او درباره رفتارهای پس از پایان بازی گفت:« ما باید درست رفتار می کردیم اما در هر حال انسان هستیم. گاهی اتفاقاتی در زمین رخ می دهد که هیجان را بالا می برد و چون ما به سختی تلاش کرده بودیم که به آنجا برسیم و چنین شرایطی را تجربه کردیم، چنین واکنشی داشتیم که شاید خیلی هم درست نبود.»

منبع: ورزش 3
تاریخ: 1401/10/21
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: