میری و گلی که کسی منتظرش نبود!
به گزارش “ورزش سه”، نفت مسجد سلیمان که به علت شرایط بحرانی اش به دنبال روزنه امیدی در دیدار حذفی با ملوان می گشت موفق شد روی یک ضربه ایستگاهی در دقیقه هشت به گل برسد.
نفت مسجد سلیمان در بازی های اخیر علاوه بر گل های متعددی که دریافت می کرد گلی نمی زد تا شاگردان اشکش فشار هر چه بیشتر را حس کنند. میری اما این طلسم را شکست تا به عنوان کاپیتان زردپوشان راه برد را هموار کرده باشد.
در ابتدای بازی ارسال دقیق رضا دهقانی روی سر پیمان میری فرود آمد و او با وجود قامت کوتاه با ضربه سر دروازه حریف را باز کرد. میری که یکی از باتجربه های تیمش محسوب می شود، با اینکه در بازی های لیگ در زمانی نزدیک به پانصد دقیقه بازی در دوازده مسابقه، پایش به گلزنی باز نشده بود، جام حذفی را فرصتی مغتنم شمرد و در کمترین زمان ممکن و روی اولین فرصت، دروازه حریف را باز کرد تا آغازکننده راه صعود شاگردان اشکش به مرحله بعدی باشد.

میری سی ساله که سابقه حضور در سایپا، نساجی، مس کرمان و هوادار را هم در کارنامه دارد، حالا در دومین مقطع حضور در نفت MIS امیدوار به تداوم روند گلزنی ای است که از بازی با ملوان آغاز کرده است.
















