برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

علی کریمی: کاشانی بهترین تصمیم را گرفت

جام جم آنلاین: علی کریمی، مخالفت با استعفای علی دایی و بازگشت او به پرسپولیس را بهترین تصمیم دانست.

به گزارش ایسنا، کریمی در رابطه با بازگشت علی دایی به پرسپولیس گفت: من فکر می‌کنم کاشانی بهترین تصمیم را گرفت چرا که هیچ کس بهتر از دایی نمی‌تواند پرسپولیس را از این وضعیت خارج کند. به هرحال برد و باخت در فوتبال همیشه وجود داشته و قرار نیست یک تیم مدام ببازد.

وی در ادامه افزود: اگر مربی دیگری می‌آمد تا می‌خواست با تیم آشنا شود لیگ تمام می‌شد، دایی این شجاعت و حرفه‌ای گری را داشت که استعفا کند اما معتقدم کاشانی درایت به خرج داد و با این استعفا مخالفت کرد.

من و دایی باید پشت هم باشیم

کریمی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد اختلاف های او با دایی تمام شده گفت: اگر اختلاف سلیقه‌ای بوده مربوط به گذشته ها بوده و به نظرم من و دایی باید همیشه پشت هم باشیم تا باعث سوء استفاده بعضی‌ها نشود. به هرحال امیدوارم پرسپولیس به روزهای خوبش برگردد.

تاریخ: 1389/10/1
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: