برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جان تری: چلسی به اندازه گذشته قوی نیست

جان تری می‌گوید چلسی به اندازه کافی بازیکن ندارد تا بتواند با بحران مصدومیت این فصل کنار بیاید.

آنها در تابستان بازیکنان بسیاری را فروختند یا آزاد کردند تا جا برای جوانان باز شود. اما ضعف اخیر چلسی باعث شده طرفداران بپرسند چرا چلسی بازیکنانش را از دست داد.

تری، فرانک لمپارد و میشل اسین همگی در این فصل مصدوم بوده‌اند.

تری می‌گوید نکته کلیدی برای بازگشت این است که بازیکنان بزرگ چلسی در دیدارهای کریسمس و سال نو آماده بمانند.

او گفته است: «چند بازیکن کلیدی را در زمان‌هایی کلیدی از دست دادیم و حالا باید همه را در دوران کریسمس آماده نگاه داریم که در آن دو بازی در سه روز انجام خواهیم داد.

در گذشته، تیمی بزرگ و پر از بازیکن داشتیم که می‌شد از سیستم چرخشی استفاده کرد. ما حالا آن تیم را نداریم و بازیکنان جوان هستند و زمان آن است که همه کنار هم باشیم، همان‌طور که همیشه بوده‌ایم.

هنگامی که از این بحران نجات یابیم، می‌توانیم منتظر لغزش دیگر تیم‌ها باشیم که البته اتفاق خواهد افتاد.»

بازی اخیر چلسی مقابل منچستریونایتد به دلیل شرایط بد جوی به تعویق افتاد و آنها حالا باید در 27 دسامبر به مصاف آرسنال بروند.

تری می‌گوید: «حالا دیدار سخت‌تری در خانه آرسنال داریم که می‌تواند بسیار دشوار باشد، اما ما تنها یک بازی تا رهایی از بحران فاصله داریم.

فرم اخیر ما آن قدر بد نیست که همه از آن بگویند، اما به هر حال می‌دانیم که خیلی خوب نبوده‌ایم و پیشرفت خواهیم کرد.

تیم‌ها در طول فصل دوران‌های بدی را می‌گذرانند. آرسنال در خانه امتیاز از دست داده، و ما هم همین طور، آن هم در بازی‌هایی که باید می‌بردیم.

در بازی مقابل ساندرلند در خانه نمایشی ضعیف داشتیم اما فکر نمی‌کنم در مجموع اوضاع خیلی بدتر شده باشد. ما دیدارهای سختی هم داشته‌ایم.

فصل پیش مقابل اورتون امتیاز از دست دادیم و به تاتنهام باختیم، و با این حال قهرمان شدیم.»

 
تاریخ: 1389/10/5
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: