کنگانی : کادرفنی تیم ملی شهامت ندارد
مجید حسینی کنگانی افزود: این امر سبب شده برغم توانایی عبدالله کرمی بازیکن شاهین بوشهر برای حضور در تیم ملی، کادر فنی تیم ملی از دعوت وی به تیم خودداری کند.
وی اضافه کرد: دعوت از بازیکنان برای حضور در تیم ملی بنا به صلاح دید و سلیقه کادر فنی است اما دیده می شود کادر فنی شهامت لازم برای جذب بازیکن جدید را ندارد.
حسینی کنگانی در باره وضعیت تیم شاهین اظهار داشت: شاهین وضعیت خوبی دارد اما نباید به موقعیت فعلی در جدول دلخوش کنیم و باید از فرصت پیش آمده به نحو شایستهای استفاده کنیم و شرایط جدول به گونه ای است که باید بیشتر تلاش کنیم.
وی ادامه داد: برغم تصورات اشتباه، دو برد اخیر شاهین باعث غرور بازیکنان نشده است و اینقدر از تیمهای دیگرعقب هستیم که به دو پیروزی مغرور نشویم.
حسینی کنگانی بیان کرد: بازیکنان خود را مدیون هواداران می دانند و تمام تلاششان دلخوشی هوداران است.
مدیرعامل باشگاه شاهین با اشاره به وضعیت عماد رضا گفت: باتوجه به اینکه فیفا روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است، روز دوشنبه فیفا نظر قطعی خود را اعلام می کند.
وی اضافه کرد: فیفا تمام مکاتبات لازم را انجام داده و اگر مدرک جدید نخواهند دوشنبه جواب نهایی را می گیریم.
















