برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

رویای بازی در رئال مادرید را دارم!

روملو لوکاکو، ستاره جوان اندرلشت می‌خواهد در رئال مادرید، غول اسپانیا و اروپا بازی کند.

این بازیکن 17 ساله مورد توجه چندین باشگاه بزرگ اروپایی از جمله چلسی و آرسنال است، اما گفته بیش از همه دوست دارد در برنابئو به میدان برود.

لوکاکو به ساکرنت ESPN گفته است: «البته که رویای من این است که در برنابئو بازی کنم که ورزشگاهی بزرگ است. حضور ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید هم انگیزه من را بیشتر می‌کند. من دوست دارم زیر نظر مربی‌ای مانند مورینیو تا جایی که بتوانم یاد بگیرم.»

او درباره آینده‌اش گفت: «باید در ژوئن ببینیم چه می‌شود، اما فعلا نمی‌خواهم از آن چیزی بشنوم. در اندرلشت احساس شادی دارم و آماده جهش بزرگ در زمان خودش هستم.

من بسیار جاه‌طلبم. من هر کاری از دستم برمی‌آید انجام می‌دهم تا مردم را متقاعد سازم که ارزش این همه پول را دارم. من عاشق فوتبال انگلیس، اسپانیا و آلمان هستم. ایتالیا هم لیگ بزرگی است، اما نیاز به تجربه بیشتری دارد. پدر من انتخاب صحیح را برایم انجام خواهد داد.»
تاریخ: 1389/10/6
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: