برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خداحافظی قلعه نویی از کمیته فنی فدراسیون فوتبال / سرمربی سپاهان: کمیته فنی تصمیم گیر است نه مشورت دهنده

سرمربی سپاهان در واکنش به صحبت‌های فریدون معینی که اعلام کرده کمیته فنی تنها می‌تواند مشورت بدهد و تصمیم‌گیر نیست گفت: اگر اینطور است من همین‌جا از حضور در کمیته فنی خداحافظی می‌کنم.

امیر قلعه نویی درپاسخ به این سوال که نظرتان درباره انتخاب هومن افاضلی چیست گفت: مگر افاضلی مربی تیم امید شده است؟! من از این مسئله بی‌خبرم. البته شکی نیست که افاضلی مربی کاربلدی است. اما من به عنوان یکی از اعضای کمیته فنی از این انتخاب بی‌خبر هستم.

وی درباره حرف‌های معینی که گفته کمیته فنی مشورت دهنده است و نه تصمیم گیر گفت: اگر این جور باشد من با عذرخواهی از اعضای کمیته فنی همین جا از حضور در کمیته فنی خداحافظی می‌کنم. وقتی قرار شد ما به کمیته فنی برویم، جور دیگری به ما گفتند. باید تصمیم‌های فنی که به رشد و توسعه فوتبال کمک می‌کند در این کمیته گرفته شود نه در کمیته‌ای دیگر. شاید اگر در کمیته فنی بحث می‌شد که افاضلی یکی از گزینه‌هاست، من هم جزو موافقان بودم اما وقتی بحثی مطرح نشده طبیعی است که من و دیگر اعضای کمیته فنی از این تصمیم بی‌خبر باشیم.

قلعه نویی در پاسخ به این سوال که معینی اعلام کرده نظر کمیته فنی و کمیته تیمهای ملی انتخاب سرمربی خارجی برای تیمهای جوانان، امید و بزرگسالان بوده آیا چنین جمع‌بندی در این کمیته صورت گرفته است؟ گفت: هنوز هیچ بحثی در این باره انجام نشده است. در آخرین جلسه‌ای که برگزار شد کمیته فنی به بررسی نتایج تیم امید و برنامه‌های قطبی برای جام ملت‌های آسیا پرداخت و بحث دیگری غیر از این مطرح نشد و اگر واقعا صحبت‌های معینی اینچنین است نیازی به ادامه همکاری با این کمیته نمی‌بینم.

وی درباره وضعیت تیم‌ ملی بزرگسالان هم گفت: باید تیم ملی در شرایط مسابقه قرار گیرد تا بتوانیم درباره وضعیت این تیم صحبت کنیم.

قلعه‌نویی درباره برنامه سپاهان در تعطیلات لیگ برتر به ایسنا گفت: از سه‌شنبه دیگر تمریناتمان را آغاز می‌کنیم و جزو برنامه‌هایمان است که در صورت تصویب هیات مدیره و مدیرعامل اردویی ده روزه را در ترکیه برگزار کنیم و در این مدت سه بازی دوستانه با تیمهای خارجی انجام دهیم.

سرمربی سپاهان درباره شرایط تیمش در 20 هفته‌ای که از لیگ گذشته گفت: ما فراز و نشیب زیادی داشتیم که این هم دلایلی داشت. تعطیلات بی‌مورد و حضور بازیکنان در تیم ملی از این موارد بود. در مجموع هیچ وقت ما تمامی بازیکنانمان را در اختیار نداشتیم و به غیر از چند بازی آن سپاهانی که مدنظر ماست هنوز دیده نشده است. ضمن اینکه تا می‌آمدیم تیممان تشکیل شود، لیگ تعطیل می‌شد و با این برنامه‌ریزی همه تیمها به خصوص سپاهان ضربه دیدند.

قلعه نویی در باره پیش‌بینی‌اش از نتایج آینده سپاهان گفت: ما تیمی را برای سه جام بسته‌ایم. همه دیدند که سپاهان تیمی است با تنوع تاکتیکی و می‌تواند سیستم‌های مختلف را در زمین اجرا کند. ضمن اینکه ما تا به حال نتایج خیلی بازیها را به خاطر بدشانسی و اشتباهات داوری از دست داده‌ایم.

وی درباره اعتراض‌هایی که برخی مربیان از جمله جلالی و مرفاوی به داوریهای بازیهای سپاهان مطرح کردند گفت: امسال به غیر از گل چهارم‌مان به سایپا که آفساید بود ما از اشتباهات داوری سود دیگری نبردیم. ضمن اینکه در آن بازی هم سه بر صفر جلو بودیم. سال گذشته هم اگر اشتباهی از سوی داوران رخ می‌داد روی نتیجه تاثیرگذار نبود. امسال هم امتیازهای زیادی را به خاطر داوری از دست دادیم. البته من به داوری کاری ندارم اما می‌گویم جوی که پارسال علیه ما راه افتاد، نتیجه‌اش امسال مشخص شد. در بازی با ذوب آهن پنالتی صددرصد ما را نگرفتند، اشتباهات داوری در بازی با استقلال را هم همه دیدند. در بازی با مس هم دروازه‌بان این تیم مثل یک کشتی‌گیر بنگر را کنده‌کشی کرد. گل درست ما را هم نگرفتند. در بازی با راه‌آهن هم یک پنالتی‌مان گرفته نشد. این امتیازاتی است که اگر به ما برگردد با توجه به دو بازی عقب مانده‌مان با سایر تیمها اختلاف زیادی پیدا می‌کردیم.

قلعه نویی افزود: دربازی با فولاد خوزستان هم حساب کردیم که داور باید به غیر از 5 تعویضی که انجام شد 40 دقیقه و 40 ثانیه وقت اضافه می‌گرفت که اگر برای هر تعویض هم 30 ثانیه اضافه کنیم باید داور 7 دقیقه و 10 ثانیه وقت اصافه می‌گرفت. ضمن اینکه زمانی که ما عقب بودیم هر زمان که حمله می‌کردیم، بازیکنان فولاد خودشان را برروی زمین می‌انداختند و بازیکنان ما با بازی جوانمردانه توپ را به زمین می‌زدند و بازیکن فولاد با کمترین معطلی به زمین بر می‌گشت. آن وقت جالب است دوستانی که حرف از مسایل دیگر می‌زنند می‌آیند و چنین صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند. امیدوارم در برنامه امشب 90 این مسایل مطرح شود. به فردوسی پور هم گفته‌ام که شرعا باید این صحنه‌ها را پخش کند. ضمن اینکه اگر فردوسی پور صحنه‌های حساس این بازی را نشان دهد، مردم خودشان می‌توانند به راحتی قضاوت کنند که فولاد باید 5 گل از سپاهان می‌خورد. من از دوستان می‌خواهم به مردم انحراف فکری ندهند. ضمن اینکه ما اعتقاد داشتیم گل عقیلی هم می‌توانست درست باشد.

قلعه نویی افزود: من برای جلالی احترام قائلم اما او خودش برود و فیلم بازی را تماشا کند.حتی یک صحنه بازیکن مصدوم فولاد، آفساید این تیم را پر کرده بود و ما می‌توانستیم با استفاده از این صحنه موقعیت خطرناکی را ایجاد کنیم که با بازی جوانمردانه توپ را به اوت زدیم.
تاریخ: 1389/10/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: