برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

روزنامه الاتحاد امارات: قطبی در قطر اهدافی را دنبال می کند

اصفهان - روزنامه الاتحاد امارات متحده عربی نوشت: افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال ایران با برگزاری اردو در کشور قطر اهداف مختلفی را دنبال می کند.

 روزنامه اماراتی که تیم فوتبال کشورش در گروه چهارم جام ملت های آسیا ، حریف تیم ایران می باشد، آورده است: مهمترین اهداف قطبی برای برگزاری اردوی 10 روزه در کشور قطر ، آشنا شدن بازیکنانش با شرایط آب و هوایی کشور میزبان و جو ورزشگاههای این کشور است.
روزنامه الاتحاد با اشاره به اینکه تیم عراق و امارات از جمله تیم های عربی رقیب ایران در گروه چهارم می باشند در ادامه این مطلب افزود: فوتبال قطر به تیم های عراق و امارات نزدیک است و قطبی برای آنکه بازیکنان تیمش در شرایط رویارویی با تیم های عربی آماده شوند ، قطر را به عنوان حریف تدارکاتی خود در این دیدار برگزیده است .
این روزنامه اضافه کرد:‌ افشین قطبی به خوبی می داند که تیمش در جام ملت های آسیا کار سختی در پیش دارد زیرا با تیم عراق قهرمان دور گذشته این رقابت ها و امارات که یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی می باشد، همگروه شده است.
خبرنگار این روزنامه که روز گذشته در محل برگزاری تمرینات تیم فوتبال کشورمان در دوحه حاضر شده است ، گزارش داد: مسوولان تیم ایران ابتدا اجازه نداد تا از تمرینات این تیم گزارش تهیه کنیم اما افشین قطبی سرمربی این تیم به رغم آنکه تمرینات تیمش را باید سری برگزار کند ، وساطت کرد و توانستیم بخشی از تمرینات این تیم را مشاهده کنیم.
افشین قطبی سرمریی تیم فوتبال ایران به خبرنگار روزنامه الاتحاد امارات گفت : در سخت ترین گروه مسابقات جام ملت های قرار داریم.
وی گفت : در گروه ما تیم عراق ، قهرمان دور گذشته این مسابقات و امارات که برای شرکت در این مسابقات تدارک زیادی دیده است حضور دارند ضمن آنکه کره شمالی یکی از نمایندگان آسیا در جام جهانی 2010 در این گروه قراردارد.
قطبی گفت: در جام ملت های آسیا شاهد ستاره های جدیدی از فوتبال ایران خواهید بود و من آنها را به تیم خود دعوت کرده ام.
وی افزود: تا شروع مسابقات جام ملت های آسیا فرصت خوبی در اختیار این بازیکنان است و من امیدوارم آنها در دیدارهای دوستانه ای که برگزار می کنیم آمادگی کامل را به دست آورند.
 

تاریخ: 1389/10/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: