برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تغییر ملیت و مهاجرت کشتی گیران امکان‌پذیر نیست

فدراسیون کشتی طی بیانیه ای اعلام کرد حضور کشتی گیران با هماهنگی صورت گرفته و بحث تغییر ملیت مطرح نیست.

متن این بیانیه به شرح ذیل ایت:

موضوع مطرح شده در مورد تغییر ملیت کشتی‌گیران بر اساس قانون جدید فیلا که در رقابتهای جهانی مسکو تصویب شده است به هیچ عنوان امکان پذیر نمی‌باشد زیرا بر اساس قوانین جدید فیلا، بحث تغییر ملیت کشتی‌گیران باید مراحل قانونی زیر را طی نماید:
1- رضایتنامه کتبی از فدراسیون مبدأ مبنی بر تغییر ملیت کشتی‌گیر (فدراسیون کشتی ایران چنین مجوزی را صادر نکرده است).
2- موافقت کتبی از فدراسیون مقصد.
3- یک کپی از قراردادی که کشتی‌گیر با فدراسیون جدید منعقد کرده است.
4- یک کپی پاسپورت با ملیت قبلی و یک کپی از پاسپورت با ملیت جدید به فیلا ارائه نماید.
5- فیش پرداختی مبلغ 5 هزار فرانک سوئیس بابت هزینه تغییر ملیت به فیلا.
بر این اساس، کشتی‌گیری که ملیت خود را تغییر داده باشد به مدت 2 سال از تاریخ شروع ملیت جدید حق شرکت در مسابقات تورنمنتهای گزینشی المپیک، بازیهای المپیک، رقابتهای جهانی، جام جهانی، جهانی دانشجویان، بازیهای دانشجویان و ارتشهای جهان و مسابقات قاره‌ای و بازیهای قاره‌ای با ملیت جدید را ندارد و تنها می‌تواند با پاسپورت با ملیت جدید در تورنمنتهای بین‌المللی و مسابقات باشگاهی شرکت کند.
ضمنا در هر سال فقط یک نفر کشتی‌گیر از هر رشته (آزاد- فرنگی- زنان) می‌تواند تغییر ملیت بدهد (در هر سال حداکثر 3 کشتی‌گیر از یک کشور)
همچنین کشتی‌گیری که موافقت‌نامه مربوط به تغییر ملیت خود را از فیلا دریافت نکرده باشد حق شرکت در مسابقات را ندارد، حتی اگر موافقت نامه تغییر ملیت خود را از فدراسیون جدید دریافت کرده باشد.چنانچه مدارک مورد نیاز تهیه نگردیده و ناقص باشد مجوز تغییر ملیت از جانب فیلا صادر نخواهد شد.
بدیهی است حضور کشتی‌گیران ایرانی در رقابتهای قهرمانی آذربایجان مانند حضور کشتی‌گیران خارجی در لیگ ایران می‌باشد و بحث مهاجرت و تغییر ملیت به هیچ عنوان مطرح نیست.
 

تاریخ: 1389/10/7
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: