برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قطبی: از نتیجه بازی راضی هستم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران سه شنبه شب پس از دیدار دوستانه با تیم ملی قطر در دوحه، از بازی بازیکنانش ابراز رضایت کرد.

افشین قطبی پس از تساوی بدون گل مقابل قطر در دیدار دوستانه شب گذشته عنوان کرد: نباید حواسمان را روی این نتیجه متمرکز کنیم. ژاپن نیز در مرحله مقدماتی و دیدارهای تدارکاتی جام جهانی 2010 نتایج ضعیفی را کسب کرد، اما برخلاف این نتایج ضعیف در جام جهانی موفق ظاهر شد.
وی ادامه داد: باید خیلی باهوش‌تر بازی کنیم و با چیز‌های جدیدی که از دیدارهای تدارکاتی می‌آموزیم برای بازی‌های رسمی پیشرفت کنیم.
سرمربی تیم ملی ایران تصریح کرد: روند آماده‌سازی خوبی را برای حضور در جام ملت‌ها طی می‌کنیم و تمرینات مطلوبی که در قطر برنامه‌ریزی کرده‌ایم، به خوبی پیش می‌رود. با این روند تمرینات، برای روز 21 دی در آمادگی مطلوبی قرار خواهیم داشت تا مقابل عراق به بهترین شکل به میدان برویم.
قطبی درباره اهداف تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا عنوان کرد: کشوری مانند ایران که تاریخچه‌ای غنی دارد هدفش قهرمانی در هر تورنمنتی است و در جام ملت‌های آسیا هم همین هدف را دنبال می‌کنیم. 35 سال برای قهرمانی در آسیا انتظار کشیدیم و امیدوارم در این دوره به آن برسیم.

سرمربی تیم ملی گفت: احساس می‌کنم کیفیت لازم را برای رسیدن به این هدف داریم و تاریخ این موضوع را ثابت خواهد کرد. البته معتقدم در گروه سختی قرار گرفته‌ایم. عراق تیمی که مدافع عنوان قهرمانی است و با توجه به قهرمانی در دوره قبل اعتماد به نفس بالا و بازیکنان باکیفیتی دارد که به آنها برای حضور موفق در این دوره کمک خواهد کرد.
قطبی تصریح کرد: کره شمالی زندگی را برای هر تیمی سخت خواهد کرد از جمله ما. آنها مقابل برزیل در جام جهانی این کار را کردند. بازیکنان کره شمالی در دفاع بسیار فشرده عمل می‌کنند و اگر بخواهیم با آنها بجنگیم می‌توانند در کار هجومی بسیار خطرناک باشند. آنها در خط حمله نیز قدرتمند هستند و در ضدحملات نیز وحشتناک عمل می‌کنند.
وی گفت: امارات نیز بازیکنان جوان و باکیفیتی دارد و همین موضوع باعث شده از نظر روحی و روانی فشار کمتری را متحمل شوند. آنها خود را برای جام جهانی 2014 آماده می‌کنند که باعث شده فشار کمتری روی کادر فنی و بازیکنان این تیم وجود داشته باشد. امارات اسب سیاه گروه چهارم است که می‌تواند مسابقات گروه ما را جذاب کند.

تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته در دیداری دوستانه در ورزشگاه خلیفه شهر دوحه مقابل قطر میزبان جام ملت‌های آسیا با نتیجه مساوی بدون گل متوقف شد.
پانزدهمین دوره جام ملت‌های 2011 آسیا از 17 دی‌ماه با حضور 16 تیم به میزبانی دوحه قطر آغاز می‌شود و ایران در اولین گام 21 دی به مصاف عراق می‌رود، سپس 25 دی رودرروی کره‌شمالی قرار می‌گیرد و 29 دی با امارات دیدار می‌کند.
 

تاریخ: 1389/10/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: