برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
پس از پیروزی مقابل شارجه؛

وعده فرهاد مجیدی برای فصل بعد/ آینده فوتبال امارات در دست من است

سرمربی ایرانی تیم فوتبال اتحاد کلبا گفت: به بازیکنانم گفتم که بازی زیبا کافی نیست و نتیجه مهمتر است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد مجیدی پس از پیروزی ۲ بر ۱ تیم اتحاد کلبا مقابل شارجه گفت: دو تیم سطح خوبی ارائه کردند و بازی لذت بخشی بود. بازیکنان اتحاد کلبا شایسته تقدیر هستند چرا که در همه چیز فوق العاده بودند و من از آنها کاملاً راضی هستم.

وی ادامه داد: این شاید یکی از بازی های نادری باشد که شانس واقعاً با ما بود. شارجه در لحظات آخر به نتیجه تساوی رسید، اما ما برگشتیم و در آخرین ثانیه به گل برتری رسیدیم.

سرمربی ایرانی تیم اتحاد کلبا خاطرنشان کرد: به بازیکنانم توصیه و تاکید کردم که بازی و نمایش زیبا در فوتبال کافی نیست، نتیجه مهمتر است و عملکرد خوب باید با نتیجه و پیروزی همراه باشد.

وی در پاسخ به سئوالی درباره عملکرد تیمش در مسابقات قبل تاکید کرد: در بسیاری از مسابقات ما خوب بودیم. گاهی می بریم و گاهی می بازیم یا مساوی می کنیم. ما تحت تاثیر عامل غیبت بازیکنان به دلیل مصدومیت بودیم. امروز هم عبدالسلام و لئوناردو را از دست دادیم. فکر می کنم فصل آینده تیم متفاوتی را از نظر سطح و نتایج خواهید دید. تیم کلبا شامل بازیکنان جوانی است و آینده فوتبال امارات یا بخش بزرگی از آن را تشکیل می دهند.

منبع: مهر
تاریخ: 1402/2/5
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: