برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استراحت یک روزه پرسپولیس برای دیدار سخت با گل‌گهر

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تمرین فردای تیمش را تعطیل کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی گل محمدی تصمیم به تعطیلی تمرین فردا دوشنبه پرسپولیس گرفت. این تیم پس از کسب پیروزی یک بر صفر مقابل پیکان امروز در بازی تدارکاتی مقابل شهدای زرکان نیز به میدان رفت تا نیمکت نشینان هم در شرایط مسابقه قرار بگیرند.

فشردگی رقابت های لیگ برتر دلیل تعطیلی تمرین فردای این تیم اعلام شده است تا بازیکنان با استراحت بیشتری برای مرور کارهای تاکتیکی قبل از بازی با گل گهر سیرجان آماده شوند.

تمرکز ذهنی بازیکنان و همچنین ریکاوری عضلات بازیکنان پرسپولیس برای دیدار سخت مقابل گل گهر سیرجان از نکات حائز اهمیت برای گل محمدی است. سرمربی سرخپوشان معتقد است بازی با گل گهر در فاصله یک هفته تا پایان رقابت ها تأثیر بسزایی در تعیین قهرمان خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و گل گهر سیرجان جمعه ۲۲ اردیبهشت در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

منبع: مهر
تاریخ: 1402/2/18
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: