کار تیم ملی سخت است، برای قهرمانی دعا کنید
مهدی مهدوی کیا در مورد شرایط استیل آذین عنوان کرد: تعطیلات بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و آماده ایم با تمام قدرت و فراموشی اتفاقات نیم فصل اول و پشت سر گذاشتن ناکامی ها در نیم فصل دوم به میدان برویم.
وی افزود: خوشبختانه تعطیلات خوبی را در پیش داریم و در فاصله 35 روز مانده به آغاز بازی های نیم فصل دوم لیگ برتر فرصت داریم بهترین استفاده را از این تعطیلات کرده و با رفع نقاط ضعف تیم خوبی را روانه نیم فصل دوم رقابت های لیگ برتر کنیم. استیل آذین باید در نیم فصل دوم اشتباهات نیم فصل اول و بدشانسی ها را جبران کند و به فکر جمع کردن امتیازات بازی ها باشد.
مهدوی کیا درباره شرایط تیم ملی ایران گفت: همه باید برای موفقیت تیم ملی دعا کنیم. من از تمامی اعضای جامعه فوتبال کشورمان می خواهم که هر اتفاقی را فراموش و فقط در فاصله چند روز مانده به شروع جام ملت های آسیا از این تیم ملی ایران حمایت کنند. البته باید بگویم که تیم ملی کار سختی دارد ولی این به معنی ناامیدی نیست و ما می توانیم به آرزوی چندین ساله خود یعنی قهرمانی در آسیا برسیم.
















