برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
مدیرکل ورزش و جوانان قم:

ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی قم حمایت می شود

قم- مدیرکل ورزش و جوانان استان قم گفت: ورزشکاران روستایی و عشایری باید توان خود را در میادین مختلف نشان دهند و حمایت از ورزش روستایی و بازی های ...

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم سانی خانی ظهر چهارشنبه در مجمع انتخابات رئیس هیئت ورزش روستایی و بازی های بومی استان قم اظهار داشت: مردم کشورمان در جای جای روستاها و نقاط عشایری حق بهره مندی از امکانات ورزشی را دارند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم افزود: خوشبختانه به برکت استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران، روستاییان و عشایر از امکانات ورزشی بهره مند هستند.

وی بیان کرد: روستاها نیاز به مدیر جهادی دارند و رای امروز اعضای مجمع هیئت ورزش روستایی نشان از آن دارد که ورزشکاران به نیروهای جهادی و مردمی بیشتر گرایش دارند.

سانی خانی بیان کرد: ورزشکاران روستایی و عشایری باید توان خود را در میادین مختلف نشان دهند تا شاهد نشاط در بین روستاییان و عشایر باشیم.

وی گفت: باید گام های بزرگی در ورزش روستایی با کمک بخشداران، ائمه جمعه و جماعات برداشته شود تا مردم طمع شیرین ورزش را بچشند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قم در پایان آمادگی کامل این اداره کل برای حمایت از هیئت ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی را دارد.

منبع: مهر
تاریخ: 1402/3/25
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: