برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

چرا بعد از قهرمانی‌ها و موفقیت‌ها این مسئله مطرح شده است نظم‌ده: تشکیل وزارتخانه مغایر با کوچک‌سازی دولت و اصل 44 قانون اساسی است

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت: تشکیل وزارتخانه ورزش و جوانان مغایر با کوچک‌سازی دولت و اصل 44 قانون اساسی است.


کاظم نظم‌ده در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر ادغام سازمان‌های تربیت‌بدنی و ملی جوانان و تشکیل وزارتخانه ورزش و جوانان، اظهار داشت: در این زمینه 2 مسئله وزارتخانه شدن سازمان تربیت بدنی به صورت مجزا و دوم ادغام دو سازمان و سپس وزراتخانه‌شدن آنها مطرح است.
وی ادامه داد: در هر دو زمینه مخالف هستم چون برای ورزش مناسب نیست. سازمان ملی جوانان، سازمانی بزرگ با وظایفی مختلف است و بیشتر رویکردهای اجتماعی را دنبال می‌کند. اگر بخواهیم وظایف آن را به ورزش اضافه کنیم، حرکت لوکوموتیو ورزش کند خواهد شد چون قدرت موتوری که برای این لوکوموتیو طراحی شده، با توجه به وظایف تعریف شده برای آن است.
رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان تصریح کرد: با وزارتخانه شدن سازمان هم مخالفم. به این دلیل که از 140 کشوری که در جهان در زمینه ورزش فعال هستند، تنها 30 تا 40 کشور وزارتخانه دارند. این تعداد هم کشورهایی قوی و پیشرو در سطح ورزش نیستند.
نظم‌ده گفت: شاید هدف از این طرح نظارت بیشتر نمایندگان بر ورزش باشد؛ اما نباید برای یک خوبی، ده‌ها بدی ایجاد کرد. در ورزش برای اینکه یک ورزشکار تشویق شود، باید از دایره کند اداری خارج شود که وزارتخانه شدن سازمان، سرعت رسیدگی به ورزشکاران را کم خواهد کرد.
وی افزود: بیش از 50 فدراسیون همراه سازمان کار می‌کنند. وقتی وزارتخانه تشکیل شود، باید برای تمام این فدراسیون‌ها تشکیلات جدید و تامین نیرو شود که مغایر با کوچک‌سازی دولت و اصل 44 قانون اساسی است. معتقدم سازمان تا جایی که ممکن است، باید به سرعت و فارغ‌البال کار کند.
نظم‌ده گفت: مطمئنا قصد نمایندگان مجلس کمک به سیستم ورزش است؛ اما تصویب این طرح ایران مانند سم است. وقتی چنین وزارتخانه‌ای تشکیل شود، تمام بار آن به دولت تحمیل خواهد شد. ورزش تنها مختص جوانان نیست. ابعاد و لایه‌های مختلفی اعم از مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نهفته است.
وی افزود:‌ موضوعی که جای تعجب دارد این است که چرا بعد از موفقیت‌ها در گوانگجو این مسئله مطرح شده است. زمانی است ورزش نتیجه نمی‌گیرد و باید تغییراتی در بدنه آن ایجاد شود؛ اما در حالی این موضوع مطرح شده که در بهترین شرایط سال‌های اخیر قرار داریم و تغییر اساسی ضربه مهلکی به بدنه ورزش وارد خواهد کرد و ممکن است موفقیت‌های ما در آینده تکرار نشود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/15
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: