برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

امیدواری به راه رفتن نونا پسانین در چند سال آینده پورکاظمی: تا پایان سال به فوتبال برای پرونده‌های دوپینگ مهلت داده شد

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی گفت: با فرصت دوباره‌ای که به فدراسیون فوتبال داده شد، مدارک مربوط به دوپینگ این رشته تا پایان سال در اختیارمان قرار می‌گیرد.


به گزارش خبرگزاری فارس‌، کنفرانس خبری رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی صبح امروز در محل دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها برگزار شد.
لطفعلی پورکاظمی در ابتدای این جلسه به شرح وظایف کمیته‌های مختلف فدراسیون پرداخت و گفت:‌ از سال گذشته 120 مورد گواهی سلامت داخلی و خارجی صادر شده که از این تعداد تنها دو فوتبالیست تیم‌های پرسپولیس (اوسال) و آلومینیوم هرمزگان (تاناسا) به هپاتیت B مبتلا بوده‌اند. همچنین در بخش درمان نیز با توجه به اینکه تا پایان امسال دو میلیون و هشتصد هزار کارت بیمه (خدمات درمانی) صادر خواهد شد، حتما تعداد مصدومان ورزشی رشد خواهد داشت و پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 25 هزار مصدوم داشته باشیم. سال گذشته دو میلیون و ششصد هزار بیمه ورزشی صادر کردیم و مجموع مصدومان‌مان نیز به 21 هزار نفر رسید. طبیعی است وقتی ورزش از بعد همگانی و حرفه‌ای خارج شود و به سمت قهرمانی برود، آسیب‌ها نیز بیشتر شود.
وی در مورد کمیته دوپینگ فدراسیون پزشکی ورزشی ادامه داد: در سال جاری خدمات زیادی از سوی این کمیته به ورزشکاران ارائه شد که از جمله آن می‌توان به چاپ پنج هزار جزوه آموزشی و‌ برگزاری کلاس‌های متعدد آموزشی برای استان‌ها اشاره کرد. همچنین برای بازی‌های آسیایی گوانگجو و المپیک سنگاپور، نزدیک به 417 نمونه آموزش چهره‌به‌چهره داشتیم که در مورد داروهای ممنوعه و غیرممنوعه مشاوره داده شد.
پورکاظمی با اشاره به بازی‌های آسیایی اعلام کرد: هفت نفر در گوانگجو آسیب دیدند که در حال مداوا هستند. پگاه زنگنه (کاراته) به حالت طبیعی بازگشته و انتظار می‌رود که 20 روز تا یک ماه دیگر بتواند ورزش قهرمانی را آغاز کند. سعید احمدی (کشتی) نیز قرار است بعد از جراحی، چند ماه استراحت کرده و به فیزیوتراپی بپردازد. امیدواریم او بعد از شش تا هشت ماه بتواند به میادین ورزشی بازگردد.
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی در مورد وضعیت نونا پسانین که برای درمان به آلمان اعزام شده، خاطرنشان ساخت: او روند رو به بهبودی دارد. هنوز در آلمان و در کلینیک پروفسور سمیعی است و فیریوتراپی پیشرفته را پشت سر می‌گذارد. هر موقع پروفسور سمیعی اجازه و تشخیص دهد که امکانات ایران برای ادامه درمان او کافی است، پسانین بازمی‌گردد. عملکرد دست و پایش برگشته و از شانه تا مچ دستش را به اختیار خود بالا می‌آورد. او قبلا فلج کامل بود. هر دو زانویش را می‌تواند حرکت دهد. این درمان بسیار ارزشمندی بود و امیدوارم که در چند سال آینده بتواند راه برود.
پورکاظمی با اشاره به بازدیدش از امکانات پزشکی دو باشگاه معروف تهرانی، ادامه داد: هفته گذشته بازدیدی از امکانات پزشکی باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال داشتم که بسیار خوب بود. آنها یک خونریزی 15 سانتی‌متری داخل عضله را با لیزر، اشعه مغناطیسی و ... درمان می‌کنند. در واقع علم جدید پزشکی و توانبخشی، معجزه می‌کند.
رئیس فدراسیون پزشکی با تاکید بر استفاده ورزشکاران از مکمل‌های مجاز گفت: پیش از بازی‌های آسیایی 18 مورد مکمل مجاز را به ورزشکاران معرفی کردیم که در آزمایشگاه‌ها، سلامت آنها تایید شده بود. گرچه در بعد ورزش همگانی استفاده از مکمل‌ها توصیه نمی‌شود اما نمی‌توانیم مکمل‌ها را از سفره ورزشکاران حرفه‌ای حذف کنیم. فقط می‌توانیم به آنها توصیه کنیم که حتما از مکمل‌های مجاز که از راه قانونی وارد می‌شوند، استفاده کنند. در همین راستا فهرست مکمل‌های غیرمجاز سال 2011 از 10 روز قبل برای همه فدراسیون‌ها و اداره‌کل تربیت‌بدنی استان‌ها ارسال شده که باید آن را در دسترس باشگاه‌ها قرار دهند. امیدواریم امسال دیگر شاهد اثرات مرگ‌زای مکمل‌ها نباشیم.
وی در مورد وضعیت سعید علی‌حسینی نیز افزود: اتفاقی که برای او افتاد، باعث ناراحتی کلیه ورزش‌دوستان شد. فدراسیون جهانی مستقیما از طریق وادا پیگیر کار او شده و علی‌حسینی نیز وکیل گرفته است. رئیس سازمان تربیت‌بدنی نیز جلسات متعددی داشته تا از کانال‌های قانونی بتوان یک اقدام عملی و مثبت در مورد او داشت.
لطفعلی پورکاظمی در خصوص مدارک دوپینگ فدراسیون فوتبال که هنوز در اختیار این فدراسیون قرار نگرفته، خاطرنشان ساخت:‌ جلسات مکرری با کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال و هاشمیان رئیس کمیته ضددوپینگ فدراسیون داشته‌ایم. از آنجایی که مهلت یک ساله آنها در مورد پرونده‌های دوپینگ این فدراسیون به پایان رسیده، در جلسه مجددی که داشتیم،‌ این توافق ایجاد شد که آنها تا پایان سال این کار را انجام دهند و مسئولیت نمونه‌گیری دوپینگ در فوتبال و فوتسال به نادو بازگردد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: