برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فولاداکسین و آنزان نشد خوزستانی‌ها با اسپانسر جدید در لیگ فرنگی

خبرگزاری فارس: با کاهش احتمال تیم‌داری فولاداکسین و آنزان،‌ خوزستانی‌ها در کنار تیم حفاری، با اسپانسر جدیدی در لیگ کشتی فرنگی حضور پیدا خواهند کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به اینکه با حضور سه تیم، لیگ شکل نخواهد گرفت فرنگی‌کاران برای داشتن لیگ، در انتظار قطعیت حضور یک تیم دیگر هستند.
حضور تیم‌های گاز اردبیل و گاز کرمانشاه در مسابقات قطعی است و حفاری هم به گفته اردوان صاحب حتما در لیگ شرکت خواهد کرد.
به جای آنزان ایذه و فولاداکسین خوزستان که هر دو نام‌شان برای شرکت در لیگ فرنگی مطرح است، حالا این استان به دنبال حامی مالی دیگری است.
صاحب، دبیر هیات کشتی خوزستان در این باره به فارس گفت: این‌طور که از شواهد پیداست، دیگر آنزان و فولاداکسین نیستند اما به دنبال اسپانسر دیگری هستیم که هر موقع صددرصد شد، نامش را اعلام خواهیم کرد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/15
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: