برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهماندوست در گفتگو با مهر:تیم ملی جای بهترین هاست/ به هلندی‌ها گفتم بعد از المپیک جواب می‌دهم

سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: تیم ملی جای حضور بهترین تکواندوکاران است و برگزاری چند دوره رقابت انتخابی فقط با همین هدف انجام خواهد شد.

رضا مهماندوست ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: تا زمان آغاز اردوی تیم ملی چهار مرحله از رقابتهای انتخابی برگزار خواهد شد و با گذر از این چند مرحله تنها بهترین ها راهی به اردوی تیم ملی پیدا خواهند کرد. مرحله اول این مسابقات رقابتهای قهرمانی کشور بود که هفته پیش برگزار شد.

وی افزود: مرحله دوم هم از روز 19 دیماه با حضور تمامی مدعیان از گوشه و کنار ایران آغاز می شود و تنها نفرات اول و دوم به مرحله سوم راه پیدا خواهند کرد. در مرحله سوم هم نفرات برتر مرحله اول و دوم و مدال آوران تورنمنت های بین المللی و دانشجویان جهان به مصاف هم خواهند رفت.

سرمربی تیم ملی از برگزاری مرحله چهارم با حضور نفرات برتر مرحله سوم و اعضای تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا، جام جهانی و بازیهای آسیایی خبرداد و افزود: بعد از پایان مرحله چهارم در هر وزن دو نفر که بدون شک بهترین ها هستند به اردو راه پیدا خواهند و اردوی تیم ملی آغاز خواهد شد.

مهماندوست در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هدف من کسب عنوان قهرمانی جهان است. تیم ملی هم جای بهترین هاست و هر کس مدعی تیم ملی است در این چهار مرحله توانایی خود را برای پوشیدن پیراهن تیم ملی ثابت خواهد کرد.

وی در مورد جدا کردن دو تکواندوکار المپیکی برای کسب سهمیه از تیم ملی اعزامی به مسابقات جهانی گفت: به هیچ عنوان با این ایده موافق نیستم. هر کس بهترین باشد و بین دو المپیک روند یکسان و یکنواختی  را در سطح قهرمانی داشته باشد می تواند به المپیک برود.برنامه ریزی ها از المپیک تا المپیک است و هم  من دنبال یک اتفاق نیستم و آنکه می خواهد برود المپیک و در این رویداد بزرگ مدال کسب کند باید درمیدان مسابقه حضور داشته باشد وهیچ میدانی از مسابقات جهانی بهتر نخواهد بود. 

سرمربی تیم ملی در پایان پیرامون پیشنهاد هلندی‌ها گفت: پیش از این هم از هلند پیشنهاد داشته ام ولی این بار آنها جدی هستند و من نیز پیشنهادات خود را به آنها ارائه داده ام ولی چیزی که مهم است اینکه من به تیم ملی تعهد دارم و تمام تمرکزم روی رقابتهای جهانی است و تا المپیک هم به هیچ چیز جز ایران و موفقیت در لندن فکر نمی کنم.


تاریخ: 1389/10/15
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: