برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تاخیر انتشار خبر همکاری هاشمیان با پرسپولیس در رسانه‌های‌ آلمان

خبرگزاری فارس: رسانه‌های آلمان با تاخیر چند روزه خبر انتقال لژیونر ایرانی شاغل در تیم‌های بوندس‌لیگایی به پرسپولیس را منتشر کردند.


به گزارش خبرگزاری فارس در شرایطی که وحید هاشمیان مهاجم یک دهه اخیر هامبورگ، بوخوم، بایرن‌مونیخ و هانوفر چهارشنبه گذشته با سرخ‌پوشان تهرانی بع توافق رسید و برای عقدقراردادی شش ماهه اقدام کرد، روز گذشته یعنی 5 روز پس از قطعی‌شدن چنین انتقالی، خبر بازگشت‌ وی به لیگ ایران در سطح رسانه‌های تصویری و خبری آلمان درج شد.
خبرگزاری ورزش آلمان(SID) در این باره گزارش کرد: هاشمیان پس از چند ماه بدون تیم ماندن، توانست تیم بعدی خود را پس از سال‌ها فعالیت در بوندس‌لیگا بیابد. او برای این منظور با پرسپولیس ایران جهت همکاری شش ماهه به توافق رسید. همکاری که تا تاریخ 30 ژوئن سال جاری میلادی ادامه خواهد یافت.
این منبع مهم ادامه داد: پس از وداع با بوخومی‌‌ها در ابتدای تابستان گذشته، ستاره 34 ساله ایرانیان بدون تیم بود. او در ماه‌های سپری شده در هامبورگ که در سال 1999 حضورش را به بوندس‌لیگا جشن گرفته بود، زندگی می‌کرد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/15
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: