برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سنگاپور و بحرین در جام ملت‌های آسیا داور دارند سلیمانی: عنایت به جای داوران، به فکر سفرهای خارجی‌اش بود

خبرگزاری فارس: یک پیشکسوت گفت: مسعود عنایت به جای آنکه به امور داوران رسیدگی کند، فکر سفرهای خارجی خود بود.


یدالله سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد استعفای مسعود عنایت گفت: ایشان در اظهاراتی گفت بودند که فقط 10 تا 15 سفر خارجی داشتند و به همین دلیل ناراحت بودند؛ اما عملکردش به هیچ وجه قابل دفاع نیست. او در پاسخ به انتقادهای محسن ترکی عنوان می‌کند، داوران ما به دلیل قضاوت ضعیفشان در جام ملت‌ها نیستند.
وی ادامه داد: داوران ایران همواره در مسابقات خارجی بهتر از بازی‌های داخلی سوت زده‌اند چرا که در خارج استرس ندارند. در کجای دنیا داوری که 9 ساعت پرواز داشت و 15 روز خارج از ایران بود، برای قضاوت یک مسابقه انتخاب می‌شود؟ به بخشی زاده گفتم با این شرایط بهتر است بازی مس کرمان و ذوب آهن اصفهان را سوت نزنی؛ اما گفت عنایت جواب تلفنم را نداد. به او گفتم با ارسال یک پیامک خود را راحت می‌کردی. در هیچ دنیا اینگونه به داور قضاوت نمی‌دهند.
سلیمانی با انتقاد از شیوه مدیریت مسعود عنایت در کمیته داوران، گفت: در این کمیته یک نفر تمام داوران را چینش می‌کرد؛ از داوران بازی‌ جوانان تا لیگ برتر. عنایت حتی روی چینش داوری در لیگ برتر تسلط نداشت. مگر می‌شود کشورهایی مانند سنگاپور، بحرین و سوریه در جام ملت‌ها داور وسط داشته باشند؛ اما فوتبال ایران بدون داور باشد؛ آن هم در حالی که فوتبال ما با این کشورها قابل قیاس نیست؟
وی افزود: تمامی کشورهای عربی برای استفاده از داورانشان لابی می‌کنند؛ اما عنایت به جای آنکه به فکر داوران ما باشد و از حق آنها دفاع کند، فقط به سفرهای خارجی خود بود.

سلیمانی در مورد اینکه وی یکی از نامزدهای ریاست کمیته داوران است، گفت: تا زمانی که پیشکسوتانی مانند رضا غیاثی در ایران حضور دارند، نمی‌توانم چنین سمتی را قبول کنم. آنها اشراف بیشتری نسبت به من دارند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: