برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی/ تیم فوتبال ماشین‌سازی در بنیان دیزل به مصاف شهرداری یاسوج می‌رود

ورزش. داخلی. فوتبال
تبریز - سرپرست اداره تربیت بدنی شهرستان تبریز از برگزاری دیدار تیم‌های فوتبال ماشین‌سازی تبریز و شهرداری یاسوج در زمین اختصاصی کارخانه بنیان دیزل خبر داد.

حبیب ستوده نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این دیدار که قرار بود در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شود به دلیل ترمیم چمن آن، در زمین بنیان دیزل برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: با توافقی که بین مسوولان باشگاه ماشین‌سازی و اداره تربیت بدنی حاصل شد دیدارهای این تیم تا اتمام کار ترمیم چمن این ورزشگاه، در زمین یاد شده برگزار شود.

سرپرست تیم فوتبال ماشین‌سازی نیز در این خصوص گفت: با موافقت مدیر عامل کارخانه بنیان دیزل، دیدار هفته دوازدهم ماشین‌سازی مقابل شهرداری یاسوج، در زمین چمن این کارخانه برگزار می‌شود.

غلامحسین لاهیجانی افزود : البته نامشخص بودن محل برگزاری دیدارهای خانگی تیم، مشکلی است که ماشین‌سازی از اول فصل با آن دست به گریبان بوده و در واقع میزبانی برای این تیم معنایی ندارد.

دیدار دو تیم ماشین‌سازی تبریز و شهرداری یاسوج از هفته دوازدهم لیگ یک، ساعت ‪ ۱۴‬روز هفدهم دی ماه جاری در زمین چمن کارخانه بنیان دیزل برگزار می شود.

ماشین‌سازی هم اکنون با ‪ ۹‬امتیاز از ‪ ۱۱‬بازی در رده سیزدهم جدول رده بندی گروه الف قرار دارد.









تاریخ: 1389/10/15
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: