برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آنجلوتی: شانس آوردم که اخراج نشدم

ورزش. خارجی. فوتبال
تهران - کارلو آنجلوتی سرمربی تیم فوتبال چلسی انگلیس اعتراف کرد که شانس آورده تا کنون از این تیم اخراج نشده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، او هفت ماه پس از اینکه چلسی را به قهرمانی در لیگ برتر و همچنین مسابقات جام حذفی انگلیس رساند، اکنون به خوبی می داند که ممکن است آخرین قربانی صاحب نام رومن آبراموویچ مالک باشگاه باشد آبراموویچ پیش از او خوزه مورینیو، لوییس فیلیپه اسکولاری و آورام گرانت را به دلیل کسب نتایج ضعیف کمتری نسبت به آنجلوتی اخراج کرد اما حالا چلسی در هشت بازی قبلی خود فقط یک پیروزی به دست آورده و ممکن است شانس دفاع از قهرمانی خود را از دست بدهد.

آنجلوتی در این‌باره گفت: همانطور که بارها گفته ام، من مرد خوش شانسی هستم. می‌دانم که بسیاری از مربیان پس از کسب چنین نتایجی اخراج می‌شوند.

سرمربی سابق آث میلان با وجود این تاکید کرد که باید در پایان فصل در مورد عملکرد وی قضاوت شود و افزود: در رستوران هم بعد از اینکه غذایتان را خوردید، صورت حساب را پرداخت می‌کنید. موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا برای من بهترین غذا است که من چندی بار طعم آن را چشیده ام.

توانایی آنجلوتی در جلب حمایت باشگاه در فصل نقل و انتقالات ژانویه می تواند شانس چلسی را برای رسیدن به این هدف افزایش دهد.

این مربی ظاهرا با اعضای هیات رییسه باشگاه صحبت کرده و موافقت آنها را در این‌باره گرفته است.

سرمربی چلسی اظهار داشت: برایم سخت است که بگویم دنبال چه بازیکنانی هستم چون در این صورت قیمت‌ها بالا می‌رود. اما می‌توانم بگویم که برای پیدا کردن راه حل وارد بازار نقل و انتقالات می‌شویم چون در دو ماه گذشته به دلیل مصدومیت تعدادی از بازیکنان دچار مشکلاتی شدیم.









تاریخ: 1389/10/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: