برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سرمربی تیم والیبال پیکان: هنوزبه شرایط آرمانی نرسیده ایم

ورزش. ورزش‌های توپی. والیبال
تهران-سرمربی تیم والیبال پیکان پس از پیروزی این تیم مقابل جواهری گنبد در آغاز هفته ششم لیگ برترگفت: بازی خوبی بود اما معتقدم هنوز به شرایط آرمانی نرسیده ایم.

پیمان اکبری عصر امروز (چهارشنبه) درحاشیه دیدار این تیم مقابل جواهری گنبد ضمن بیان این مطلب به ایرنا؟افزود:کارسختی مقابل جواهری گنبد نداشتیم و این تیم را در ‪ ۳‬گیم(ست) متوالی شکست دادیم.

وی افزود:با این حال معتقدم هنوز به شرایط آرمانی نرسیده ایم.

به اعتفاد وی تیم پیکان برای رسیدن به شرایط مطلوب حداقل به ‪ ۲‬هفته تمرین فشرده نیاز دارد چرا که در رقابت‌های جهانی بازیکنان بیش از اندازه تلاش کرده و خسته هستند.

سرمربی تیم والیبال پیکان تهران با ابراز گلایه از مسوولان فدراسیون والیبال به دلیل برنامه نامناسب برای این تیم گفت:درهیچ کجای دنیا بلافاصله برای تیم‌های شرکت‌کننده در رقابت‌های مهم جهانی مسابقه نمی گذارند.

وی افزود: متاسفانه ‪ ۲‬روز پس از بازگشت از قطر و شرایط جوی خاص این کشور مقابل هیات والیبال ارومیه در ارتفاع ‪ ۱۶۰۰‬متری قرار گرفته و ‪ ۳‬روز بعد دربندرعباس با تیم آلومینیم المهدی بازی کردیم.

به اعتقاد سرمربی تیم والیبال پیکان این عوامل دست به دست هم داد تا دراین ‪ ۲‬بازی مغلوب شویم.

تیم والیبال پیکان درهفته ششم لیگ برتر والیبال عصر امروز(چهارشنبه)مقابل جواهری گنبد با نتیجه ‪ ۳‬بر صفر به برتری رسید.

این نخستین پیروزی این تیم درلیگ برتروالیبال است.







تاریخ: 1389/10/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: