برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شینجی کاگاوا: می‌خواهم مانند مسی گلزنی کنم

ستاره لژیونر تیم ملی فوتبال ژاپن می‌خواهد به بازیکنی مانند لیونل مسی تبدیل شود و تیمش را در جام ملتهای آسیا به مقام قهرمانی برساند.

 به نقل از خبرگزاری فرانسه، شینجی کاگاوا بازیکن تیم فوتبال بورسیا دورتموند از پدیده‌های تیم ملی ژاپن و از امیدهای آلبرتو زاکرونی به شمار می‌رود.

کاگاوا که اخیرا به عنوان بهترین بازیکن نیم فصل بوندسلیگا انتخاب شده درباره جام ملتهای آسیا گفت: می‌خواهم برای تیم ژاپن قهرمان جام ملتهای آسیا شوم و این شور و نشاط و انرژی را با خودم به آلمان ببرم تا سال فوتبالی‌ام با موفقیت کامل به پایان برسد.

کاگاوا که گفته می‌شود پیشنهادهایی هم از تیم‌های اسپانیایی ویارئال و آتلتیکو مادرید دارد، ادامه داد: گروه آسانی پیش‌رو نداریم اما فکر می‌کنم اگر با صبر و حوصله تمام 90 دقیقه در زمین تلاش کنیم می‌توانیم به موفقیت برسیم. در تمرین‌ها فضاسازی و حرکت تاکتیکی را به خوبی تمرین کردیم اما با این وجود فکر می‌کنم بازی‌های دشواری پیش رو داشته باشیم.

شهر دوحه خاطرات خوبی را برای ژاپنی‌ها رقم نزده است. تیم ملی فوتبال ژاپن در مرحله انتخابی جام جهانی 1994 مقابل عراق با تساوی دو بر دو متوقف شد و نتوانست به جام جهانی راه پیدا کند.

کاگاوا با این وجود عقیده‌ای به اینگونه مسائل ندارد و درباره بازی در دوحه و ورزشگاه الاهلی گفت: احساس خاصی ندارم، فکر نمی‌کنم این مسائل تاثیری در نتیجه فوتبال داشته باشد.

ستاره 21 ساله تیم ملی فوتبال ژاپن در پایان به بیان آرزوهای فوتبالی‌اش پرداخت و گفت: هدفی که در سر دارم این است که به یک شماره 10 تمام عیار درست مانند لیونل مسی تبدیل شوم و گلزنی کنم.

ژاپن در جام ملتهای آسیا با تیمهای اردن، عربستان سعودی و سوریه هم گروه است و نخستین دیدار خود را یکشنبه مقابل اردن برگزار می‌کند.
تاریخ: 1389/10/16
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: