جام ملتهای آسیا ؟۲۰۱۱ بایرن مونیخ، دیدار دوستانه با تیم عراق را رد کرد
ورزش. توپی. فوتبال. جام ملتهای آسیا
اصفهان - تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان که به منظور برپایی اردوی آماده سازی در دوحه بسر میبرد، برگزاری دیدار دوستانه با تیم فوتبال عراق را رد کرد.
تیم فوتبال عراق روز سه شنبه آینده در اولین دیدار خود درجام ملتهای آسیا به مصاف تیم فوتبال کشورمان میرود.
مربی دروازه بانهای تیم فوتبال عراق روز جمعه در گفت وگو با سایت ورزشی استاد دوحه اظهارداشت: درحالیکه برای برگزاری این دیدار دوستانه با مسوولان بایرن مونیخ آلمان موافقت اولیه حاصل شده بود اما این تیم برگزاری این دیدار دوستانه را رد کرد.
عبدالکریم ناعم، افزود:کادرفنی تیم فوتبال بایرن مونیخ از برگزاری این دیدار دوستانه منصرف شده اند.
وی اظهارداشت: تیم فوتبال عراق برای شرکت در مسابقات جام ملتهای آسیا دیدارهای تدارکاتی خوبی با تیمهای سوریه، عربستان و چین برگزار کرده است ناعم تاکید کرد:تیم فوتبال عراق پس از پیوستن لژیونرها، کامل شده است و این تیم برای برگزاری اولین دیدار مقابل ایران از آمادگی خوبی برخوردار است.
تیم فوتبال کشورمان با تیمهای عراق ، امارات و کره شمالی در گروه چهارم این رقابتها قرار دارد.
















