برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قطبی با وجود مشکل مالیاتی، ممنوع‌الخروج نمی‌شود

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: سرمربی تیم ملی مشکل خاصی در زمینه مالیات ندارد و اگر هم مشکل داشته باشد، ممنوع الخروج نخواهد شد.

علی کفاشیان  درخصوص شرایط تیم ملی فوتبال ایران در آستانه جام ملت‌های آسیا اظهار داشت: بازیکنان مصمم هستند و تمام مسئولان دست به دست هم داده‌اند تا تیم ملی در رقابت‌ها جام ملت‌های آسیا نتایج خوب بگیرد.
وی ادامه داد: چند روز پیش با هم به همراه نکونام به دیدار سعیدلو رفتیم. وی به عنوان کاپیتان تیم ملی با سعیدلو صحبت کرد و قرار است خبر حمایت سعیدلو را به بازیکنان برساند؛ در مقابل نکونام هم قول داد که تیم ملی در رقابت‌های پیش‌رو بهترین نتیجه را بگیرد.
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه بازیکنان انگیزه زیادی دارند خاطرنشان ساخت: ابتدا به دنبال انجام بازی خوب هستند تا رضایت مردم را جلب کنند. امیدوار هستیم ضمن برگزاری بازی خوب بتوانیم به مراحل بالاتر هم صعود کنیم.
کفاشیان با اشاره به اینکه همگروه‌های ایران تیم‌های خوب و قدرتمندی هستند، افزود: ملی‌پوشان همیشه نشان داده‌اند که وقتی حریفانشان قوی‌تر باشند بهتر بازی می‌کنند. در یک سال و نیم گذشته هم ملی‌پوشان عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته‌اند.
وی درخصوص مشکلات مالیاتی قطبی اظهار داشت: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران هیچ مشکلی ندارد. اگر هم مشکلی وجود داشته باشد می‌تواند از کشور خارج شود و مجدداً به ایران بازگردد و ممنوع‌الخروج نیست. وی سرمربی تیم ملی ایران است و همه در تلاش هستند تا مشکل مالیاتی این مربی نیز حل شود.
رئیس فدراسیون فوتبال ایران در خصوص انتخاب سرمربی جدید تیم ملی پیش از بازی‌های جام ملت‌های آسیا گفت: در تلاش هستیم تا به زودی سرمربی جدید را انتخاب ‌کنیم تا وی بتواند مسابقات ملی‌پوشان را در جام ملت‌های آسیا ببیند.
 

 

تاریخ: 1389/10/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: