برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سرمربی شیرین فراز کرمانشاه: مشکل تیم ما نداشتن یک مهاجم گلزن است

ورزش. داخلی. فوتبال
کرمانشاه - سرمربی تیم فوتبال شیرین فراز کرمانشاه پس از ناکامی تیمش مقابل استقلال اهواز گفت: با وجود ارایه بازی‌های زیبا، به دلیل نداشتن یک مهاجم گلزن نمی‌توانیم نتایج خوبی بگیریم.

مجید آقاجری عصر جمعه و پس از دیدار تیم‌های شیرین فراز کرمانشاه و استقلال اهواز در چارچوب هفته دوازهم لیگ دسته اول فوتبال کشور جام آزادگان که با برتری یک بر صفر تیم اهوازی به پایان رسید در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن تقدیر از بازی شاگردانش گفت: برای صعود به مسابقات لیگ برتر نیاز به بازیکنان با کیفیتی داریم و با بازیکنانی که از لیگ‌های دسته دو و سه جذب کرده‌ایم نمی‌توانیم امیدی به موفقیت داشته باشیم.

وی اظهار داشت: تیم شیرین فراز هم اکنون یکی از زیباترین بازی‌ها را در میان تیم‌های دسته اولی به نمایش می‌گذارد و این را کارشناسان فوتبال هم اذعان داشته‌اند اما متاسفانه نبود یک تمام‌کننده خوب باعث شده تا چندین هفته در نتیجه‌گیری ناموفق عمل کنیم.

آقاجری خاطرنشان ساخت: در دیدار مقابل استقلال اهواز نیز همگان بازی زیبای شیرین فراز را مشاهده کردند اما به خاطر نداشتن یک مهاجم تمام‌کننده و شش دانگ موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم که این باعث تاسف است.

سرمربی شیرین فراز ادامه داد: برای نتیجه نگرفتن یک تیم عوامل متعددی می تواند وجود داشته باشد، به عنوان نمونه تمکن مالی استقلال اهواز بسیار بیشتر از شیرین فراز است به گونه‌ای که تنها مدافع وسط این تیم به اندازه هر ‪ ۲۲‬بازیکن شیرین فراز از تیم خود پول گرفته است.

وی در پایان برخی از انتقادهایی را که علیه شیرین فراز صورت می‌گیرد را غیرمنصفانه خواند و تصریح کرد: بدون شک اگر مشکل جذب یک مهاجم گلزن برطرف شود، شیرین فراز همان تیم زهردار هفته‌های نخست می‌شود و هیچ تیمی به آسانی از دست ما فرار نمی‌کند.










تاریخ: 1389/10/18
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: