به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی پس از پایان مسابقات والیبال قهرمانی آسیا در شهر ارومیه در جمع خبرنگاران بیان کرد: از عالی ترین مقام استان آذربایجان غربی تشکر می کنم که میزبانی خوبی را از مسابقات قهرمانی آسیا داشتند و از فدراسیون والیبال هم تشکر می کنم که این فرصت را برای این استان فراهم کرد که میزبانی رویداد باشد.
او ادامه داد: یکی از سیاست های دولت و وزارت ورزش این است که میزبان مسابقات ورزشی را به شهرهایی ببرد که ظرفیت برگزاری آن را به لحاظ داشتن بازیکنان تیم ملی و امکانات و زیرساخت ها دارند. آذربایجان غربی و ارومیه مهد والیبال است. والیبال مورد علاقه مردم این شهر است. بازیکنان ارومیه در تیم ملی حضور دارند و ما استقبال می کنیم فدراسیون ها میزبانی را به شهرهای دیگر ببرند.
هاشمی درباره احداث سالن ۱۲ هزار نفری در ارومیه گفت: استاندار در این مورد مکاتبه کرد و ما بررسی های لازم را انجام می دهیم. این ظرفیت واقعا در این شهر وجود دارد. همچنین شان این شهر بالاتر از این است و باید امکانات بهتری برایش فراهم شود.
انتهای پیام
















