برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مشروح مناظره واعظ آشتیانی و فتح الله زاده

مناظره واعظ آشتیانی و فتح الله زاده پس از 90 دقیقه هیچ کدام از ابهام‌های پرونده‌های باشگاه استقلال را برطرف نکرد و به تردیدهای هواداران این باشگاه افزود.

 امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل پیشین استقلال و علی فتح الله زاده سرپرست کنونی باشگاه شب گذشته دربرنامه رادیویی در مورد پرونده‌های مربوط به چند سال گذشته استقلال با هم مناظره کردند.

در ابتدا پرونده شرکت الفا به میان کشیده شد که فتح الله زاده در این مورد اذعان کرد: این پرونده موضوعی است که در ایران در باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال وجود داشته است. ما در باشگاه استقلال پیش‌نویسی را آماده کردیم و باید دید که در این پرونده ایراد از چه کسی بوده است. هنگامی که یک مدیر در باشگاه مسوولیتی را می‌پذیرد مسول کارهایی است که مدیر قبلی انجام داده است. مثلا وقتی آشتیانی از استقلال رفت دو میلیارد و 700 میلیون تومان بدهی به جا گذاشت. حالا من که سرپرست شده‌ام باید این پول را پرداخت کنم. هنگامی که پرونده آلفا مطرح شد من در حال رفتن از استقلال بودم و در حال حاضر نیز به این دلیل که این پرونده در حال بررسی است نمی‌توانم در مورد آن صحبتی بکنم و ایراد من هم این است که ما نباید از آن پرونده هیچ صحبتی انجام می‌دادیم. اما متاسفانه برخی دوستان در سایت منتصب به آشتیانی گفتند که مدارکی در دست دارند که فتح الله زاده مسبب این کار است که این اصلا درست نبود. همان سایت هفته پیش مطلبی زد که استقلال یک میلیون دلار محروم شده است. این در حالی است که این پرونده در تاریخ دوم فوریه برای دادرسی تشکیل می‌شود. پس چگونه است که وقتی هنوز جلسه تشکیل نشده ما محکوم به پرداخت این رقم شده‌ایم.

واعظ آشتیانی در پاسخ به صحبتهای فتح الله زاده گفت: باید توجه کرد که دلیل استعفای من و دیگر اعضای هیات مدیره استقلال چه بود. مسلما ما بی‌جهت استعفا ندادیم. دلیلش این بود که سعیدلو اعلام کرد که این دو میلیارد و 700 میلیون تومان بدهی را پرداخت نمی‌کند و ارتباطی هم به موضوع نحوه درآمدزایی نداشتیم که البته سازمان پس از آن با فتح الله زاده به رقم 50 ، 50 رسیدند و قرار شد 50 درصد کل درآمدهای باشگاه را خود فتح الله زاده تامین کند که حتما می‌تواند این کار را انجام دهد. به هر حال جزو وظایف سازمان بود که این پول را پرداخت کند اما وقتی گفتند که ما پرداخت نمی‌کنیم، من و سایر اعضا از استقلال کنار کشیدیم.

واعظ در ادامه با اشاره به این که پس ازرفتن از استقلال هیچ وقت در مورد این تیم صحبتی نکرده گفت: من روزی که از استقلال رفتم گفتم که دیگر در مورد این تیم صحبتی نمی‌کنم و این را خود فتح الله زاده هم می‌داند که من هیچ وقت در مورد بازیکنان استقلال یا نتایج و حاشیه‌های این تیم هیچ حرفی نزدم. اما در مورد پرونده الفا باید بگویم که این که فتح الله زاده می‌گوید یک سایت منتصب به من اعلام کرده باید یک میلیون دلار بپردازید این موضوع به من ارتباطی ندارد. مگر این سایت، سایت من است که من در مورد محتوای آن جواب پس بدهم. من شاید پاسخ برخی حرف‌ها را داده باشم اما هیچ وقت نمی‌آیم بگویم چرا برخی خبرگزاری‌ها ارتباط خوبی با استقلال دارند. من که نباید در مورد آن صحبتی بکنم.

در این لحظه فتح الله زاده صحبت واعظ را قطع کرد و به او گفت: شما چندین بار این موضوع را مطرح کردید که ما از مسببان اصلی غرامت می‌گیریم که واعظ هم در جواب گفت: مطمئنید من گفتم؟ و فتح الله زاده هم پاسخ داد: بله شما گفته‌اید. اصلا من پرینتی را در دست خود دارم که نشان می‌دهد آشتیانی مالک این سایت است و حتی اگر مدیر سایت هم باشد مسول مطالبی است که در آن مطرح می‌شود.

به گزارش ایسنا، امیررضا واعظ آشتیانی در پاسخ به فتح الله زاده گفت: هر فردی می‌تواند با نام یک فرد دیگر یک دامنه در اینترنت بگیرد. مثلا الان اگر من به نام فرد دیگری دامنه بگیرم هیچ کس نمی‌فهمد. حرف من این است که وقتی که فردی یک دامنه دارد دلیل بر داشتن سایت آن دامنه نیست. اما آقای فتح الله زاده روزنامه شما هم بعضی مواقع مطالبی چاپ می‌کرد که شما می‌گفتید من نبودم یا در آن زمان مسافرت بودم و این مطلب اشتباه شده است. اما من خودم اگر حرفی بزنم پاسخگو هستم.من راجع به CAS توضیح مختصر دادم مشکلاتی در این پرونده وجود داشت که باعث شد به فیفا برود. ما هم اقدامات خود را برای آن پرونده انجام دادیم.

فتح الله زاده در پاسخ گفت: هیچ کس نمی‌تواند از پهنه‌ای که من در اینترنت دارم یک سایت بردارد. شما می‌توانستید از این موضوع شکایت کنید که در این لحظه واعظ جواب داد این مسئله به خودم مربوط می‌شود.

فتح الله زاده در ادامه در مورد برخی مصاحبه‌های آشتیانی در چند ماه گذشته گفت: آشتیانی با روزنامه گل مصاحبه‌ای کرده و گفته که پول غرامت را نمی‌دهیم مگر از جیب مسببش اما واعظ در این لحظه گفت: من اصلا با گل هیچ مصاحبه‌ای نکردم. اصلا این روزنامه فایل صوتی مصاحبه من را بیاورد. وقتی که ما این موضوع را در جلسه مطرح کردیم فتح الله زاده گفت: اگر آقایان ندهند من خودم پول را پرداخت می‌کنم.

فتح الله زاده در پاسخ گفت: من در آن زمان به هیات مدیره استقلال گفته بودم که اگر نمی‌خواهید موضوع را پیگیری کنید آن را به من بدهید تا من پیگیری کنم. اما نگفتم که پول را پرداخت می‌کنم چرا که در آن زمان به آن پرونده فوت زمان خورده بود و دیگر نمی‌شد آن را بررسی کرد. من هنوز بر سر پرونده آلفا صحبت دارم که چرا وقتی هنوز بحثی در مورد آن نشده ما را محکوم کرده‌اند. در همان سایت آمدند این حرفها را زدند.

علی فتح الله زاده در ادامه مناظره با امیررضا واعظ آشتیانی سندی را به مجریان برنامه نشان داد که اعتقاد داشت این سند گویای این نکته است که سایت روشن نیوز متعلق به واعظ آشتیانی است.

سرپرست استقلال در ادامه گفت: آقای واعظ این سند نشان می‌دهد که این سایت متعلق به شماست که واعظ در جواب گفت: شما این طور فکر کن. در جاهایی که من پیش از این کار کردم از جمله در باشگاه استقلال کپی مدارک شخصی من وجود داشته و افراد به راحتی می‌توانند به جای من یک دامنه را ثبت کنند. حالا کسی با دامنه‌ای به نام من آمده است و مطلبی در سایت خود منتشر کرده من که نباید پاسخگو باشم.

فتح الله زاده در این لحظه گفت: شما همین الان هم دوباره توهین کردید. همانگونه که قبل از طریق سایت توهین کرده بودید که واعظ هم پاسخ داد: مگر شما کم توهین کردید.

در ادامه مناظره در مورد قرارداد بازیکنان استقلال در ابتدای فصل جاری لیگ برتر صحبت شد که سرپرست استقلال در این باره گفت: هنگامی که در یک باشگاه مسولیت دارید باید بازیکنان تیمتان را حفظ کنید. مثلا من از الان می‌دانم که قرارداد بعضی از بازیکنانم در حال تمام شدن است. حال یا قرارداد خود را با آنها تمدید می‌کنم یا به جای آنها بازیکنان دیگری به باشگاه می‌آورم. وقتی من به باشگاه استقلال آمدم 5 بازیکن بیشتر در این تیم قرارداد نداشتند و سایر بازیکنان وضعیت نامعلومی داشتند. همانند فرهاد مجیدی و آرش برهانی که این وضعیت برای من بسیار سخت بود. اگر من بازیکنانی مثل آشوبی یا می‌داوودی یا مبعلی را به خدمت نمی‌گرفتم فاجعه به وجود می‌آمد. خواهان این بازیکنان بودند. باید بگویم که باشگاه استقلال یک سری بدهی انباشته دارد که وقتی من کار را تحویل گرفتم استقلال 7 میلیارد بدهی داشت که 3 میلیارد آن انباشته بود. یعنی از زمان مدیران قبلی روی هم جمع شده بود. در کنار آن یک بدهی سنگین به بازیکنان داشتیم . چرا که بازیکن تا زمانی که طلب خود را از باشگاه نگیرد حاضر نیست برای فصل بعد قرارداد ببندد. مثلا طالب‌لو به ما می‌گفت اول طلبم را بدهید بعد قرارداد امضا می‌ کنم. ضمن این که اولین پولی که سازمان به ما داد دیر داده شد و من مجبور شدم که از چک شخصی خود با بازیکنان قرارداد ببندم تا در این میان اعتبار استقلال زیرسوال نرود.

واعظ در ادامه در پاسخ به صحبتهای فتح الله زاده گفت: این بدهی که فتح الله زاده از آن یاد می‌کند بدهی انباشته نیست بلکه زیان انباشته است. من کاغذی دارم که نشان می‌دهد زیان باشگاه استقلال درزمان منتهی به 31 تیر ماه 88 چقدر است. شما این مبلغ را با مبلغی که در همین زمان و در یکسال قبل وجود داشته مقایسه کنید و ببینید که بدهی استقلال چقدر بوده و چقدر شده. ملاحظه می‌کنید که در 31 تیرماه 87 این رقم سه میلیارد تومان بوده اما در سال 88 به یک میلیارد و 672 میلیون تومان رسیده است. این یک مورد از مواردی بود که ما در آن کاهش بدهی داشتیم.

واعظ آشتیانی در ادامه با اشاره به مصاحبه فتح الله زاده در تاریخ 2 مهرماه 87 با یک خبرگزاری که اظهار کرده بود سه میلیارد چک دست بازیکنان تیم دارم گفت: من باید در اینجا یک گریزی بزنم به صحبتی که فتح الله زاده کرد و گفت در زمانی که به استقلال آمد تنها 5 بازیکن در این تیم حضور داشتند. اما من باید بگویم که محمد محمدی، امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده، بیژن کوشکی، دسوزا، سیدصالحی ، منتظری، ایمان صادقی، جواد شیرزاد، محسن یوسفی و دیگربازیکنانی که در حال حاضر نامشان در ذهنم نیست با استقلال قرارداد داشتند. حال فتح الله زاده می‌گوید ما پس از آن که آمدیم با این بازیکنان قرارداد بستیم، خوب دستشان هم درد نکند، به هر حال مدیر باید مشکلات باشگاه را برطرف کند. لطفا اینجا نگویند که در زمان آمدنشان فقط 5 بازیکن در استقلال حضور داشتند، اصلا مگر خودشان نمی‌گویند طبق مقررات لیگ در یک فصل بیشتر از 6 بازیکن جدید نمی‌توان گرفت. پس چطور پس از آمدن ایشان 17 بازیکن به لیست استقلال اضافه شدند. این نشان می‌دهد که این تعداد بازیکن پیش از این با استقلال قرارداد داشتند. در مورد پرونده خسرو حیدری باید بگویم که خود این بازیکن می‌تواند شهادت دهد که او تا آخرین لحظات قرار بود با استقلال قرارداد ببندد. من جایی شنیدم که خود فتح الله زاده گفته است حیدری با مظلوی سازگاری نداشته. من کاری نداشتم که بخواهم به بازیکنی مشورت بدهم که در استقلال بماند یا نماند. به من ارتباطی نداشت. من می‌خواهم در اینجا به مطلبی اشاره کنم درزمان مدیر عاملی من باشگاه بدهی‌های زیادی داشت؛ سازمان لیگ یک میلیارد و 100 میلیون تومان از باشگاه طلب داشت که آن پول را از ما گرفت. امیدوار رضایی 200 میلیون تومان بابت بنیاد مریم از باشگاه طلبکار بود که آن را هم ما دادیم. به همین ترتیب صندوق حمایت از ورزشکاران 200 میلیون، بابت جام حذفی 100 میلیون، تئودور یونگ 120 میلیون، علیرضا منصوریان 120 میلیون، تیم فوتسال 50 میلیون و رهن دو طبقه از ساختمان باشگاه 80 میلیون و همینطور برخی موارد دیگر را ما پرداخت کردیم که وقتی این مبالغ را در کنار هم می‌گذاریم می‌بینیم که ما قریب به 5 میلیارد تومان از بدهی‌های استقلال را پرداخت کردیم. اما من ادعایی ندارم چرا که این وظیفه من بوده است و این که خود فتح الله زاده قبول کرده است که 5 میلیارد از 10 میلیارد بودجه استقلال را خودش تامین کند، حتما می‌توانسته که این گونه گفته است. اما آقای فتح الله زاده باید به شما بگویم که اگر دو میلیارد و 700 میلیون تومان را از سازمان نگیرید این پول جزو زیان انباشته استقلال خواهد شد.

سرپرست استقلال در ادامه مناظره اظهار کرد: هر مدیری هنگامی که از باشگاه می‌رود بدهی‌هایی از خود به جای می‌گذارد و هیچ مدیری را نمی‌توان پیدا کرد که بدهی به جا نگذارد. اما بدهی مستقیم بازیکن کمرشکن است و اصلا در این مدت زمانی که من در استقلال بودم هیچ وقت به این شدت سابقه نداشت که دو میلیارد و 700 میلیون تومان بدهی به بازیکنان داشته باشیم. تراز آخرسال هر باشگاه نشان می‌دهد که چقدر بدهی به وجود آورده است. در مورد آن مصاحبه‌ای که واعظ به آن اشاره کرد باید بگویم که من گفته بودم سه میلیارد تومان فقط دست بازیکنان است، یعنی از چک شخصی من خرج شده است. همچنین در مورد اینکه می‌گویند هنگامی که من به استقلال آمدم بازیکنانی که با تیم قرارداد داشتند بیش از 5 نفر بودند باید بگویم سید صالحی که در اوایل فصل رباط صلیبی پاره کرده بود و الان که نصف فصل هم تمام شده هنوز برای استقلال بازی نکرده است. امیدرضا روانخواه هم به همین گونه بود. ضمن اینکه واعظ در مورد "دسوزا" اشتباه می‌کند. من سند قرارداد ایشان با دسوزا را در دست دارم که نشان می‌دهد آشتیانی تنها با اسم دسوزا قرارداد بسته است اما همانطور که می‌بینیم امضای دسوزا در پای برگه قرارداد مشاهده نمی‌شود. اگر اینگونه باشد من هم اسم "مسی" را در قرارداد می‌نویسم و فقط خودم زیر آن را امضا می‌کنم اما این گونه که مسی بازیکن ما نمی‌شود. قرارداد جواد شیرزاد هم مانند همین است، اصلا امضای شیرزاد در قرارداد وجود ندارد. من خودم دوباره با این بازیکنان قرارداد بستم. پس می‌بینیم که دو بازیکن وضعیت قراردادشان اینگونه بود و دو بازیکن هم که مصدوم بودند روی هم می‌شود 4 نفر که وقتی از آن 10 بازیکنی که واعظ گفت کم کنیم می‌شود همان 6 بازیکنی که من اشاره کردم. در ضمن من نباید دو میلیارد و 700 میلیون تومان را می‌گرفتم. این وظیفه واعظ بوده که در زمانی که مدیرعامل استقلال بوده این پول را از سازمان بگیرد. البته من نمی‌گویم چرا نگرفته، در حال حاضر من مسولم و این پول را پرداخت می‌کنم. ما آمدیم با سازمان صحبت کردیم که 5 میلیارد از درآمد باشگاه را ما تامین کنیم و 5 میلیارد دیگر را هم سازمان. حال اگر سازمان پول خود را بدهد و من نتوانم پول خود را پرداخت کنم من به سازمان بدهکار می‌شوم.

به گزارش ایسنا،‌ فتح الله زاده در مورد پرونده خسرو حیدری گفت: من به پرونده خسرو حیدری کاری ندارم. این بازیکن خودش دوست نداشت در استقلال بماند. اما جان واریو و اکبرپور و کاظمی را می‌توانستیم در استقلال نگه داریم. به همین خاطر من پیش از این گفتم که این شرایط کار را برای من سخت کرده بود.

واعظ در ادامه گفت: در مورد اکبرپور و کاظمی باید بگویم ضمن احترامی که برای این بازیکنان قائلم آنها جزو لیست مازاد ما بودند. این موضوع را برای اولین بار است که می‌گویم، برای همین ما ابتدا سراغ دسوزا رفتیم و این که امضای دسوزا پای برگه قرارداد نیست باید بگویم که ما می‌خواستیم دسوزا را به صورت کارانه‌ای جذب کنیم. اصلا خود او و مدیر برنامه‌هایش هم شهادت می‌دهند. مثلا ما به او گفته بودیم 300 میلیون پرداخت می‌کنیم اما در ابتدا 150 میلیون تومان با این فاکتور به تو می‌دهیم که اگر یک زمان مصدوم شدی و به هر دلیلی نتوانستی برای استقلال به میدان بروی باشگاه در این میان متضرر نشود. به همین خاطر ما قرارداد را کارانه‌ای بستیم اما فدراسیون فوتبال در دقیقه 90 اعلام کرد که قرارداد کارانه‌ای مورد قبول نیست. ما هم بلافاصله دسوزا را صدا زدیم و برگه قرارداد را آماده کردیم. خود من هم قرارداد را امضا کردم تا دسوزا بیاید و آن را امضا کند. اصلا شما از خود دسوزا و شیرزاد سوال کنید که آیا ما کارانه‌ای بسته بودیم یا نه. البته این موضوع یک بحث مفصل می‌طلبد.

وی ادامه داد: در همان زمان اولین فردی که از هیات مدیره باشگاه استعفا کرد دانشجو بود که وقتی متوجه شدیم سازمان پول را نمی‌دهد با خود گفتیم زورمان به خودمان که می‌رسد. نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که در دو سال 87 و 88 سازمان 10 میلیارد تومان برای بودجه استقلال کمک کرده است اما من 16.5 میلیارد تومان هزینه کردم. باید توجه کنیم که این 6 میلیارد را خودمان تهیه کرده بودیم. حتی اگر آن دو میلیارد و 700 میلیون تومان را هم بخواهیم حساب کنیم به هر حال ما 4 میلیارد را از خودمان برای استقلال درآمدزایی کرده بودیم. من به شما پیشنهاد می‌کنم که این سه میلیارد و 700 میلیون تومان را حتما از سازمان بگیرید. اما شما نمی‌توانید یک مصاحبه از من پیدا کنید که گفته باشم این پول را می‌دهم.

واعظ آشتیانی در ادامه به مصاحبه‌ای از فتح الله زاده اشاره کرد که در آن گفته بود آشتیانی 100 میلیون حقوق از باشگاه استقلال گرفته است اما مالیات آن را نداده است و گفت: این برگه‌ای که دست من است مصوبه هیات مدیره باشگاه است که در آن حقوق مدیرعامل تعریف شده است. من از باشگاه استقلال هیچ مزایایی نگرفتم. اصلا مالیات حقوق و مزایا با مالیات پول حق الزحمه تفاوت دارد. اگر من پولی از باشگاه استقلال گرفتم آن پول حق الزحمه بوده است نه حقوق و مزایا. حالا خوب است که باجناق شما رییس مالی باشگاه بوده است، ایشان آمده است اشتباهی 10 درصد از 700 میلیون را برای مالیات کم کرده. باید بگویم که پولی که من گرفتم حق الزحمه بوده است نه حقوق و مزایا و مالیات پول حق الزحمه هم 5 درصد می‌شود نه 10 درصد. اما آقایان می‌آیند مصاحبه می‌کنند که آشتیانی این پول را نداده و ما از او شکایت می‌کنیم.

فتح الله زاده در این میان گفت از 100 میلیون تومانی که انصاری به شما داده 18 میلیون را خودتان گرفته‌اید که بگویید این پول چه شد؟ اصلا نیازی به سند نیست. من نمی‌گویم چرا آشتیانی این پول را از استقلال گرفته است، اما حرفم این است که اگر شما مزایایی از استقلال گرفته‌اید چرا مالیات آن را نداده‌اید، در ضمن باجناق من مدیر مالی باشگاه نیست بلکه حسابدار است. اگر شما برای این حرفتان حکمی دارید نشان دهید. اگر سازمان مالیات کشور به باشگاه مدرکی بدهد که این پول پرداخت شده، ما دیگر حرفی نداریم. اما آقای آشتیانی باید به شما بگویم که وقتی شما استعفا دادید نه زورتان به سازمان رسید و نه به خودتان بلکه زورتان به من رسید چرا که این پول را حالا من باید پرداخت کنم. در مورد موضوع قرارداد بازیکنان هم باید بگویم هنگام که شما از استقلال رفتید متوجه شدید که آن قرارداد اشتباه بوده است. پس چرا پس از آن مصاحبه کردید که ما قرارداد بسته‌ایم؟ در حالی که شما این قراردادها را نبستید و من همه آنها را بستم. اما در مورد هیات مدیره که گفته‌اند فتح الله زاده بدون اطلاع هیات مدیره با شرکت آلفا قرارداد بسته است باید بگویم که طبق سندی که در دست من است دانشجو گفته است که فتح الله زاده این موضوع را در هیات مدیره باشگاه مطرح کرده و اعضای هیات مدیره نیز اختیار مذاکره با شرکت آلفا را به او داده‌اند. ضمن اینکه امیدوار رضایی هم در زیر این برگه امضا کرده و گفته است مطالب دکتر دانشجو مورد تایید است، بنابراین سه نفر یعنی من ، امیدوار رضایی و دانشجو این موضوع را تایید کردیم که در یک هیات مدیره 5 نفره سه نفر برای تایید یک رای کفایت می‌کند.

واعظ گفت: فتح الله زاده هفته قبل در همین برنامه گفته بود امضای امیدوار رضایی در این صورت جلسه وجود ندارد اما امشب می‌گوید امضای امیدوار رضایی و زیرنویس او است، کاملا عجیب است. اعضای هیات مدیره صورتجلسه را امضا کردند و پس از آن دانشجو گفت در خصوص بند 7 این اختیار را به مدیرعامل می‌دهیم، به شرط این که منافع و مصالح باشگاه تامین گردد و مشکلی پیش نیاید. فتح الله زاده هفته قبل گفته بود که رضایی این برگه را امضا نکرده و فایل صوتی آن هم موجود است.

فتح الله زاده در ادامه پاسخ داد: من شفاها این موضوع را به هیات مدیره گفته بودم که واعظ در این لحظه جواب داد، اگر گفته اید صورتجسله کتبی‌تان کجاست چرا مقلطه می‌کنید.

فتح الله زاده هم در پاسخ گفت: شما خودت مقلطه می‌کنی، من این موضوع را به اطلاع هیات مدیره رسانده‌ام و مدیرعامل مسول آن پرونده است.

واعظ در ادامه گفت: از این موضوع نباید گذشت. فتح الله زاده در برنامه هفته گذشته گفته بود امضای رضایی پای برگه قرارداد نیست اگر هست صورتجلسه کتبی شما کجاست. من می‌دانم که امضای رضایی هست اما فتح الله زاده خودش گفته بود که امضای رضایی نیست. من که نمی‌آیم صورتجلسه را در کیفم بگذارم و به خانه‌ام ببرم.

فتح الله زاده هم در پاسخ گفت: اینگونه صورتجلسه‌ها همیشه 3، 4 برگه‌ای است و اصلا مگر رضایی با امضا کردن این برگه خطر کرده است.

در ادامه مجری برنامه با مقایسه دو برگه‌ای که در دست فتح الله زاده و واعظ وجود داشت به این موضوع اشاره کرد که زیرنویسی که در پای امضای امیدوار رضایی در برگه فتح الله زاده وجود دارد در کپی واعظ آشتیانی وجود ندارد. واعظ آشتیانی نیز به همین موضوع اشاره کرد و گفت: این زیرنویس از کجا به این امضا اضافه شده است. ما در همان زمان که جلسه تمام شد یک کپی از صورتجلسه گرفتیم و به هر فرد دادیم.

فتح الله زاده در ادامه گفت: آقای آشتیانی شما باز هم تهمت زدید. من اصل صورتجلسه را دارم نه کپی آن را. اصلا این مطلب سایت باشگاه است، در زمانی که واعظ مدیرعامل بوده. در آن مطلب به این موضوع اشاره شده که کلیه اعضا از این قضیه ابراز بی اطلاعی کردند. می‌شود بگویید کجا ابراز بی‌اطلاعی کردند. منافع این پرونده با من بوده است. او در همین لحظه گفت من دیگر بحثی ندارم. منافع این پرونده با شماست. ما در آن مطلب به این موضوع اشاره کردیم که فتح الله زاده بدون اخذ اجازه از هیات مدیره با شرکت آلفا قرارداد بسته که باعث شده این پرونده به فیفا برود و هیات مدیره ضمن ابراز تاسف از این اتفاق درخواست پیگیری آن را داده‌اند.

در حالی که دو مدیرعامل سابق و فعلی استقلال با عصبانیت خاصی صحبت‌های خود را انجام می‌دادند و بحث در میان آنان بالا گرفته بود فتح الله زاده گفت اصلا با امیدوار رضایی تماس بگیرید و از او بپرسید آیا زیرنویس این امضا درست است یا خیر ایشان که فوت نکرده است که می‌توانید از او بپرسید.

واعظ در ادامه گفت: آقای فتح الله زاده چطور این زیرنویس در هفته گذشته در برگه قرارداد نبود. من از مجری برنامه خواهش می‌کنم که امین مردم باشد و به مردم بگوید که این زیرنویسی که در زیر امضا نوشته شده است پس از خود امضا بوده و رنگ خودکار آن هم با رنگ امضا فرق می‌کند که فتح الله زاده در پاسخ گفت: این موضوع را از امیدواررضایی بپرسید. اما واعظ جواب داد معلوم است که اگر به ایشان زنگ بزنیم می‌گوید که من امضا کردم. آقای فتح الله زاده با کلمات بازی نکنید. اظهار تاسف هیات مدیره باشگاه یک موضوع دیگری است که باید در جای خود بررسی شود. مگر اشکالی دارد هیات مدیره برای رفتن پرونده به فیفا اظهارتاسف کند.

فتح الله زاده در پاسخ گفت: دانشجو که رییس هیات مدیره بوده کار من را تایید کرده بود اما واعظ گفت به هر حال این نظر شخصی دانشجو بوده است که فتح الله زاده پاسخ داد: شما اگر رییس هیات مدیره را قبول ندارید من دیگر حرفی با شما ندارم و آشتیانی هم جواب داد: من گفتم دانشجو نظرش را گفته چرا شما مقلطه می‌کنید و بحث‌ها را با هم قاطی می‌کنید.

فتح الله زاده در ادامه این بحث گفت: من در آن زمان به باشگاه نامه نوشتم و گفتم که اگر مورد دیگری است آن را اعلام کنید تا من بیایم و پاسخگو باشم. آشتیانی در جواب گفت: آیا ما از شما دو بار در جلسه هیات مدیره دعوت نکردیم که بیایید حرفهای خود را بزنید . در آن زمان شما بودید با وکیل شرکت آلفا و من و مدیر امور بین‌ا لملل باشگاه که در آن جلسه گفتید ما اصلا قرارداد نداشتیم. من به قراردادی که خودتان امضا کردید اشاره می‌کنم. گفته بودید که قرارداد در یک برگه است.

در این لحظه فتح الله زاده گفت: شما با نوشتن این نامه برای من جوسازی کردید. این نامه را وکیل ننوشته است، خودتان نوشته‌اید.

در ادامه مناظره واعظ آشتیانی با اشاره به اینکه اگر پولی از باشگاه گرفتم آن را به کارمندان باشگاه دادم، گفت: یک مقدار وجدان داشته باشید. من اگر 18 میلیون تومان می‌گرفتم آن را به کارمندان باشگاه می‌دادم. اما فتح الله زاده در این باره گفت: واعظ می‌گوید که این پول را به کارمندان باشگاه داده در حالی که این پول شخصی نبوده است و متعلق به باشگاه استقلال بوده است. پس باید ابتدا به حساب باشگاه واریز می‌شده و پس از آن از آن خارج می‌شده است. انصاری نوشته است که ما 100 میلیون تومان به باشگاه هدیه دادیم بنابراین این پول باید به حساب باشگاه می‌رفته است.

در شرایطی که به نظر می‌رسید ابهام‌های هیچ کدام از پرونده‌های مورد بحث در مناظره برطرف نشده بود فتح الله زاده به عنوان سخن پایانی خود گفت: من در این برنامه هر صحبتی که کردم با سند بود و باز هم می‌گویم این پولی که به باشگاه استقلال پرداخت نشده است خلاف قانون است و سازمان باید این موضوع را پیگیری کند.

واعظ آشتیانی هم در پایان گفت: پس اگر اینگونه است هنگامی که شما یک میلیون دلار برای ترانسفر بازیکنان گرفتید هم باید آن را به حساب باشگاه واریز می‌کردید. آیا این کار را انجام دادید که فتح الله زاده پاسخ داد بله این پول را واریز کردم.
تاریخ: 1389/10/18
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: