برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

معتبرترین تیم‌های دوچرخه سواری خارجی و داخلی در تور کرمان

ورزش. مکانیکی. دوچرخه سواری. تور دوچرخه سواری کرمان
تهران - رییس اداره تربیت بدنی شهرستان جیرفت گفت: طبق هماهنگی صورت گرفته با فدراسیون دوچرخه سواری مقرر شد، ‪ ۱۰‬تیم خارجی، پنج تیم داخلی و یک تیم استانی به عنوان نماینده استان کرمان در تور بین الملی شهید باهنر کرمان حضور داشته باشند.

به گزارش روز شنبه سایت فدراسیون دوچرخه سواری، مجید رشیدی اظهار داشت:
بعد از ‪ ۱۳‬سال تور بین‌المللی کرمان در شهرستان جیرفت برگزار خواهد شد و بدین منظور در نظر داریم از رسانه‌های مشهور آسیا برای پخش رقابتهای مرحله چهاردهم دعوت بعمل آوریم.

وی با اشاره به اینکه شهرستان جیرفت باز هم میزبان رکابزنان تور بین المللی شهید باهنر کرمان خواهد بود، گفت: به منظور افزایش سطح کیفی این دوره از رقابتهای از رسانه‌های ورزشی آسیایی دعوت به همکاری شده است.

رئیس اداره تربیت بدنی جیرفت، که شهرستانش میزبان مراسم افتتاحیه و اختتامیه و همچنین پنج مرحله از چهاردهمین دوره تور بین‌المللی کرمان است افزود: شهرستان جیرفت با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی مساعد، به عنوان نگین استان کرمان معروف است که کشف یک مجسه عقاب به عنوان آثار باستانی هفت هزار ساله و کتیبه خط میخی در این شهرستان، باعث افزایش شهرت این شهرستان شد.

وی در ادامه اظهار داشت: همچنین به عنوان یاد بود تندیسی از کتیبه خط میخی جیرفت، در پایان تور به ورزشکاران اهداء می‌شود.

وی افزود: همچنین موقعیت توریستی و جاذبه‌های بسیار زیبای گردشگری در این شهرستان، دلیل اصلی برگزاری بیشترین مراحل این دوره از تور بین‌المللی شهید باهنر کرمان در جیرفت است.

رشیدی درباره سابقه میزبانی شهرستان جیرفت در تور بین‌المللی دوچرخه سواری یادآورد شد: زمانی که قرار بود اولین دوره تور دوچرخه سواری بین المللی کرمان یادواره شهید باهنر انجام شود، بنا بر تصمیم مسئولان، مقرر شد که میزبانی آن بر عهده شهرستان جیرفت باشد و امسال نیز با گذشت ‪ ۱۳‬سال ، این شهرستان باز هم میزبان رکابزنان و مسئولان برگزاری این تور پر آوازه ایرانی خواهد بود.

وی درباره اقدامات فدراسیون برای برگزاری این دوره از مسابقات تصریح کرد:
خوشبختانه با برنامه ریزی‌های دقیق مسئولان فدراسیون، شرایط برگزاری این دوره از تور کرمان به بهترین شکل فراهم شده که در این دوره از رقابتها باید منتظر حضور معتبرترین تیم‌های خارجی و داخلی باشیم.

وی تاکید کرد: یکی از افتخارات چهاردهمین دوره تور بین‌المللی شهید باهنر کرمان، حضور علی زنگی آبادی ریاست فدراسیون دوچرخه سواری در مراسم افتتاحیه و اختتامیه این مرحله است.

رشیدی گفت: زنگی آبادی یکی از بینان گزاران اصلی این تور بود و با تجارب ایشان و دیگر مسئولان برگزاری تاکنون شاهد درخشش نام این تور ایرانی در فهرست مسابقات بین‌المللی اتحادیه جهانی دوچرخه سواری(‪ )UCI‬بوده ایم.

وی درباره نحوه برگزاری این دوره از مسابقات تاکید کرد: برای برگزاری هر چه بهتر این دوره از تور شهید باهنر اقدامات فراوانی از جمله در اختیار گرفتن یک دستگاه هلی کوپتر با همکاری هلال احمر و یک دستگاه پاراگلایدر به منظور تصویری برداری مسابقات با همکاری روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری و مذاکره با چند تلویزیون معروف آسیایی از جمله دبی اسپرت و شبکه الان امارات به منظور پخش مسابقات در خارج از کشور صورت گرفته است.

رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان جیرفت درباره سطح این تور در فدراسیون بین المللی گفت: متاسفانه در حال حاضر با توجه به مشکلات پیش آمده در مرحله سیزدهم، این تور در رنکینگ فدراسیون جهانی چندان جایگاه مطلوبی ندارد که البته با برگزاری مرحله چهاردهم به نحوه احسن، برای مرحله آینده شاهد افزایش رده بندی این تور در فهرست (‪ )UCI‬خواهیم بود.

چهاردهمین دوره تور دوچرخه سواری بین‌المللی شهید باهنر کرمان تحت عنوان تمدن ، در ‪ ۵‬مرحله و در مجموع مسافت ‪ ۵۰۶‬کیلومتر به میزبانی مناطق جنوبی استان کرمان برگزار می‌شود.

تاریخ: 1389/10/18
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: