چین با دو گل کویت 10 نفره را شکست داد
در ادامه مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملتهای 2011 آسیا از ساعت 16:45 امروز شنبه یک بازی در گروه A بین دو تیم کویت و قطر آغاز شد.
در این مسابقه که قضاوت آن را بنجامین ویلیامز استرالیایی بر عهده داشت دو تیم در نیمه اول با نتیجه تساوی بدون گل به رختکن رفتند اما با شروع نیمه دوم و در دقایق ابتدایی دروازهبان چین شوت مهاجم کویت را نتوانست به طور کامل کنترل کند و بازیکنان این تیم اعتقاد داشتند توپ از خط دروازه گذشته، اما کمک داور اعلام گل نکرد. چینیها در ادامه حملات خود را ادامه دادند و سرانجام در دقیقه 60 به گل رسیدند. سانتر ارسالی از جناح چپ بر روی دروازه کویت با دفع ناقص مدافعان این تیم همراه شد و شوت آرام لین پنگ به گوشه دروازه رفت.
6 دقیقه بعد ژیو ژیانگ به زیبایی از روی ضربه کاشته اختلاف را به عدد دو رساند تا چین در پایان این دیدار شرایط مشابهی با ازبکستان داشته باشد.
تیم ملی فوتبال چین در دومین دیدار خود چهارشنبه مقابل قطر میزبان رقابتها به میدان میرود و کویت مقابل ازبکستان صفآرایی خواهد کرد.
















