برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سیدمحمد پولادگر:مجهزترین مرکز تکواندوی جهان را داریم

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: به گواه تمام کارشناسان مجهزترین مرکز آموزش رشته تکواندو در جهان را در تهران داریم و می‌توانیم از آن برای توسعه تکواندو به خوبی بهره ببریم.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد پولادگر در جریان نشست خبری رئیس کمیته داوران فدراسیون جهانی تکواندو با تشریح برنامه‌های مرکز آموزش فدراسیون جهانی گفت: پس از آنکه این مرکز با حضور رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس فدراسیون جهانی تکواندو افتتاح شد، برخی کاستی‌هایی داشت که به مرور زمان توانستیم تجهیزات لازم را در این مرکز فراهم کنیم. اکنون به گواه اکثر کارشناسان مرکز آموزش ایران یکی از بهترین و مجهزترین مراکز تکواندو در جهان است.

رئیس فدراسیون تکواندو ادامه داد: مرکز جهانی تکواندو با تجهیزاتی که دارد اکنون یک پایگاه قدرتمند برای کشورهای منطقه است که غیر از کشورهای آسیایی سایر کشورها نیز می توانند از آن بهره ببرند. علاوه بر اردوی 10 روزه تیم ملی یونان، سمینار بین‌المللی بازآموزی تکواندو به عنوان اولین سمینار در سال جدید میلادی به میزبانی ایران در این مرکز برگزار شد.

وی ادامه داد: در این سمینار 168 داور از ایران و کشورهای آذربایجان، افغانستان، لبنان، مراکش، ترکیه، کویت، اردن، بحرین و قطر در سطح فنی بسیار خوبی برگزار شد. با این میزبانی موفق شدیم کلاسی که داوران ما باید با صرف هزینه‌ای بالا در کشورهای دیگر می گذراندند را در ایران میزبانی کنیم.

پولادگر در پایان تصریح کرد: آقای "چلبات"، رئیس کمیته داوران فدراسیون جهانی تکواندو مراکشی الاصل و مقیم سوئد است و از بهترین داوران دنیا به شمار می‌آید که علاوه بر مسئولیت کمیته داوران فدراسیون جهانی، همین عنوان را در  فدراسیون تکواندو سوئد نیز در اختیار دارد.


 امان
تاریخ: 1389/10/20
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: