برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شکست پروژه بازگشت به لیگ برتر بکام با تاتنهام فقط به تمرین می‌پردازد

خبرگزاری فارس: پس از دو هفته هیاهو، رویای بازگشت لژیونر انگلیسی تیم فوتبال لوس‌آنجلس گالاکسی تحقق نیافت.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلی‌میرر، در شرایطی که هری ردنپ، سرمربی تیم فوتبال تاتنهام وعده کرده بود روز یکشنبه (امروز) قرارداد دو ماهه‌ای را با دیوید بکام، ستاره 35 ساله شاغل در لیگ حرفه‌ای ایالات متحده آمریکا امضا خواهد کرد، این پروژه بخاطر عدم توافق نهایی میان دو تیم لندنی و آمریکایی به شکست منتهی شد.
این مربی پس از مذاکرات نهایی، ساعتی قبل در جمع خبرنگاران حاضر شد و در این باره گفت: متاسفانه امکان جذب بکام برای مدت دو ماه بصورت قرضی میسر نشد. باتوجه به این نکته که تیم تحت قراردادش خواهان او در ماه فوریه بود، مشخص شد برای سه هفته، امکان استفاده از این بازیکن وجود ندارد.
این مربی 63 ساله افزود: در عین حال قرار شد تا ابتدای فوریه یعنی حدود یک ماه دیگر، دیوید همراه با تیم اصلی تاتنهام تمرین کند و خودش را برای شروع فصل آماده‌سازی در آمریکا، آماده باقی نگه دارد.
این تحولات در حالی امروز شکل گرفتند که دو هفته قبل، ستاره مجرب اسبق منچستریونایتد، رئال‌مادرید و آ.ث‌میلان اظهار تمایل کرد در تیمی درجه اول از کشورش برای مدت 2 تا 3 ماه بصورت یارقرضی بازی کند و پس از سال‌ها، بازگشتی به لیگ برتر داشته باشد.
وی در این راه آنقدر مصمم بود که حتی تصور می‌کرد امروز قراردادش را با تاتنهام برای مدت کوتاهی نهایی خواهد کرد تا روز یکشنبه آینده درهفته بیست‌وسوم با پیراهن سفید تاتنهام مقابل یاران سابق منچستری به میدان رود.
هیاهوی چنین حضوری در شرایط فروکش کرد که تیم‌های نظیر وستهام و بلکبرن نیز درخواست همکاری با این کاپیتان اسبق انگلیس داشتند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: