پس از قهرمانی استقلال در لیگ اهداف پروازی باشگاه ماندگار اعتراض خود به فدراسیون تیراندازی را اعلام کرد
خبرگزاری فارس: باشگاه ماندگار پس از پس گرفته شدن قهرمانیاش در لیگ اهداف پروازی کشور نامهای اعتراضآمیز برای رئیس فدراسیون ارسال کرد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در این نامه که شب گذشته از سوی باشگاه ماندگار برای سیدمهدی هاشمی، رئیس فدراسیون تیراندازی ارسال شده است به قهرمانی استقلال و پس گرفته شدن این عنوان از تیم ماندگار اعتراض شده است.
این اعتراضات مبنی بر این است که صورتجلسه سازمان لیگ با قلم خوردگی و دست خوردگی بعد از امضای نواب نوری، دبیر فدراسیون تیراندازی برای تیمها ابلاغ شده است.
در صورتی که این قلم خوردگی و تغییر سن تیراندازان جوان از سال 69 به سال 68 زیر نظر سازمان لیگ بوده، باید به صورت تایپی و نه دست نویس به دست تیمها میرسید و این موضوع با نظر یک نفر و تنها رئیس سازمان لیگ صورت گرفته است.
با برگزاری مرحله فینال لیگ برتر اهداف پروازی که سوم دی ماه سال جاری در 2 مرحله برگزار شد، از سوی کمیته مسابقات سازمان لیگ فدراسیون تیم ماندگار به عنوان قهرمان رقابتها معرفی و خبر قهرمانی این تیم انتشار پیدا کرد.
بر همین اساس و پس از انتشار این خبر استقلالیها به محاسبه امتیازات یکی از تیراندازان خود در رده سنی بزرگسالان در حالی که وی در رده سنی جوانان قرار دارد، اعتراض کردند که با بررسی آن توسط مسئولان کمیته مسابقات فدراسیون تیراندای، این اعتراض پذیرفته و تیم استقلال با بیشتر شدن امتیازاتش، قهرمانی دومین دوره لیگ برتر اهداف پروازی را از تیم ماندگار پس گرفت تا برای دومین سال پیاپی به عنوان قهرمانی برسد.
همچنین قرار است جلسه علی افسری، سرپرست باشگاه ماندگار با رئیس فدراسیون تیراندازی امروز برگزار شود تا به اعتراضات تیم ماندگار رسیدگی شود.
انتهای پیام/
















